Головна Новини Світ Європа Кліп "Атеїст" зняли в соборі: настоятель говорить, що це "діалог із культурою"
commentss НОВИНИ Всі новини

Кліп "Атеїст" зняли в соборі: настоятель говорить, що це "діалог із культурою"

За відео перед мирянами вибачився архієпископ міста

10 жовтня 2021, 12:40
Поділіться публікацією:








У старовинному соборі XIII століття, що розміщений в іспанському місті Толедо, зняли сучасний музичний кліп. На відео в соборі бачату танцює пара — репер C. Tangana та аргентинська співачка Наті Пелусо. В кліпі з'являються кілька представників католицької церкви. Про це пише CNN.

Кліп "Атеїст" зняли в соборі: настоятель говорить, що це "діалог із культурою"

Репер зняв кліп в соборі Іспанії, фото VEVO

За такі фільмування наступного дня після публікації вибачився перед усіма архієпископ міста. У звернення він наголосив, що не знав про те, що кліп "Ateo" ("Атеїст") знімали в соборі.

Архієпископ Франсіско Серро Чавес додав, що засуджує зйомки в церкві, адже це зачепило почуття деяких вірян та священників. зі свого боку настоятель собору Хуан Міґель Феррер навпаки виправдовує зйомки, адже в пісні йдеться про те, що чоловік був атеїстом й повірив в бога через любов до жінки. Сцени у кліпі досить пікантні та епатажні. Хоча в соборі пара просто танцює, навіть без поцілунків, але у глядача виникають інші асоціації.

Настоятель наголосив, що таким чином, через зйомки в соборі, стає можливим покращення діалогу між сучасною попкультурою та церквою.

Феррер сказав, що пісня може "зробити добро для тих, хто дистанціюється від Церкви", але вибачився перед тими, чиї почуття вона зачепила.

Як повідомляв портал "Коментарі", Папа Франциск прокоментував насильство у католицькій церкві Франції. Католицький ієрарх звернувся до вищого католицького духовенства і місцевих служителів зробити все від них залежне, щоб такі трагедії більше не відбувались. За інформацією ЗМІ, оприлюднили дані про виявлених католицьких настоятелів, які були причетні до сексуального насильства. За сім десятиліть від цих ґвалтівників потерпіло понад 10 тисяч дітей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини