Головна Новини Світ Європа Колишній президент Польщі скаржиться на маленьку пенсію - скільки він отримує
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній президент Польщі скаржиться на маленьку пенсію - скільки він отримує

Колишній президент Польщі Лех Валенса шукає роботу, оскільки пенсії йому недостатньо

1 лютого 2021, 15:25
Поділіться публікацією:

Колишній президент Польщі Лех Валенса повідомив, що йому не вистачає державної пенсії. У зв'язку з цим політик змушений шукати собі роботу. Про це повідомляє інтернет-видання Onet.

Колишній президент Польщі скаржиться на маленьку пенсію - скільки він отримує

Колишньому президенту Польщі Леху Валенсі не вистачає пенсії - скільки йому платять. Фото: 24 канал

За словами чоловіка, світова пандемія та коронакриза неабияк вдарила по його фінансах. Ще одна причина недостачі коштів полягає у тому, що його жінка витрачає багато грошей.

Лех Валенса повідомив, що хоче заробляти аби літати з лекціями за кордон.

"Я не знаю, що робити, тому що я не можу літати на лекції, і мені потрібно трохи заробити, тому що моя дружина витрачає більше, ніж ми маємо", — зізнався він.

Щомісячна пенсія політика складає 6 тисяч злотих. Якщо перевести в українську валюту, виходить близько 45 тисяч гривень.

Сам Лех Валенса має освіту електрика. До того ж чоловік повідомляв, що раніше впевнено почував себе в цій сфері, проте зараз йому страшно повертатися до роботи.

"Я досі пам'ятаю закон Ома, закон Кірхгофа і ще кілька речей. Але, чорт візьми, все змінилося, і я не знаю, вб'ють мене зараз ці машини", — сказав Лех Валенса.

Політик раніше повідомляв про своє складне становище. В одному з інтерв'ю виданню Rzeczpospolita восени 2020-го року Валенса зізнався, що він банкрут.

Нагадаємо, що в околицях Парижа стався курйозний інцидент. Там поліція "накрила" учасників сексуальної оргії. Причиною тому стало недотримання соціальної дистанції. Подробиці ситуації читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" розповідав, що президент Білорусі Олександр Лукашенко назвав країну, яка, на його думку, є найбезпечнішою в Європі. Про яку країну йдеться, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини