Головна Новини Світ Європа ЛГБТ-активісти рятують корову-транссексуала у Польщі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЛГБТ-активісти рятують корову-транссексуала у Польщі (ФОТО)

Активісти будуть викупати корову з бійні

25 січня 2022, 21:10
Поділіться публікацією:

В республіці Польща представники місцевої ЛГБТ-спільноти хочуть врятувати корівку, яку чомусь назвали "транссексуалом".  Вони стверджують, що ця дворога істота  поводить себе як бичок, тому власник вже хоче відправити її на забій.

 ЛГБТ-активісти рятують корову-транссексуала у Польщі (ФОТО)

Тварина народилася безплідною (фото з відкритих джерел)

 Активісти вже збирають гроші на спеціальному сайті, щоб врятувати її від загибелі.

 Вже згадувана корівка-трасснссексуал мешкає в населеному пункті Мазури. Тварина має швидше не коров’ячі, а бичачі повадки. Вона з'явилась на світ безплідною, не дає власникам молока, які не мають від цієї чорно-рябої істоти ні користі, ні прибутків. Тому польський фермер вирішив завезти її на бійню.

Представники місцевої ЛГБТ-спільноти мають іншу думку. Вони стверджують, що тварина вважає себе бичком і є "транссексуалом", тому шукають однодумців для її порятунку.

 Вони хочуть викупити цю тварину, але це вартує недешево разом з процедурою транспортування. Потрібно мати суму в розмірі  5 тисяч злотих. Тому просять відгукнутись небайдужих.

 За інформацією, оприлюдненою на сайті, мова йде про випадок трансфобії. Незвична корова з’явилась на світ ще з одним телям, вони близнюки. Ця молода телиця має повадки бика і ніколи не приведе потомства. Тому власник назвав тварину "трансвеститом".

"Від сорому він вирішив, що потрібно її завести на бійню, щоб не залишилось ніякого сліду. Але ми змусили продати нам тварину",- розповідається на сайті, де акумулюють кошти на викуп  незвичної корови.

 Польські ЛГБТ-активісти  таки зібрали необхідні для цього гроші.  За їх словами, для корівки знайдуть чудовий прихисток з окремим пасовищем, де вона буде мати свободу, любов та друга.

Своє обурення з приводу порятунку тварини - "транссексуала"  вже висловили  місцеві фермери. Вони кажуть, що тварина не може стати транссексуалом. Як вони пояснюють, корови можуть бути безплідними та мати схожість з биками. Цей генний збій має назву "фримартинізм" і буває тоді, коли тварина  вагітна двійнею й народжує теличку, яка має не повною мірою розвинені  родові  шляхи.

 ЛГБТ-активісти рятують корову-транссексуала у Польщі (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Японії померла перша клонована корова.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://zrzutka.pl/hk4vk5
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини