Головна Новини Світ Європа Литовська залізнична компанія лаконічно відповіла на погрози російських хакерів
commentss НОВИНИ Всі новини

Литовська залізнична компанія лаконічно відповіла на погрози російських хакерів

Хакерів Росії послали слідом за російським військовим кораблем

2 липня 2022, 18:25
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Литовська залізнична компанія відповіла російським хакерам. Про це повідомив  на своїй сторінці директор з комунікацій АТ "Литовські залізниці" Мантас Дубаускас.

Литовська залізнична компанія лаконічно відповіла на погрози російських хакерів

Хакери

Зазначається, що російські кіберзлочинці вимагали від литовської залізничної компанії LTG чинити тиск на владу країни з метою відновлення транзиту товарів до області Калінінграда. Інакше хакери погрожували "перетворити Литву на IT-резервацію та відправити інформаційну інфраструктуру країну в кам'яний вік".

Представники литовської компанії лаконічно та переконливо відповіли хакерам, надіславши їх у напрямку російського військового корабля.

"Так звана спільнота російських хакерів — йди нах*й", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що Зеленський розповів про нову тактику Росії війну і пояснив, чому вона не спрацює. У ВП наголосили, що таким чином окупанти намагаються тиснути на Київ, аби той пішов на умови Москви. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі. 

Читайте також про те, що на півдні у окупантів все у вогні: ЗСУ знищили десятки росіян, склади боєприпасів та техніку. На Південному напрямі ЗСУ продовжують наступати.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що авіація ЗСУ завдала удару по ворожому опорному пункту в Миколаївській області: подробиці. ЗСУ дають гідну відсіч окупантам.

Також "Коментарі" писали про те, що всього за кілька кліків : у "Дії" можна отримати гранти, щоб відкрити свій бізнес. В рамках урядової програми "єРобота" українці можуть отримати гранти для створення чи розвитку бізнесу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини