Головна Новини Світ Європа МКС готує ордер на арешт прем'єра Ізраїлю: сенсаційні подробиці від Times
commentss НОВИНИ Всі новини

МКС готує ордер на арешт прем'єра Ізраїлю: сенсаційні подробиці від Times

Нетаньяху хочуть судити за війну в секторі Гази

27 квітня 2024, 23:03
Поділіться публікацією:

Міжнародний кримінальний суд, ймовірно, готовий видати ордери на арешт прем'єр-міністра Біньяміна Нетаньяху та інших високопоставлених чиновників Ізраїлю за війну в Газі.

МКС готує ордер на арешт прем'єра Ізраїлю: сенсаційні подробиці від Times

МКС може видати ордер на арешт Нетаньяху. Фото з відкритих джерел

За даними газети The Times, крім Біньяміна Нетаньяху, ордери також можуть виписати на міністра оборони Ізраїлю Йоава Галланта, начальника генерального штабу ЦАХАЛ та співробітників ізраїльських служб безпеки.

За інформацією газети, відповідні рішення МКС може ухвалити вже наступного тижня.

Біньямін Нетаньяху заявив, що будь-які рішення МКС щодо Гази не вплинуть на дії Ізраїлю, але "створять небезпечний прецедент".

Як відомо, Ізраїль не є учасником Міжнародного кримінального суду.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на початку квітня російські загарбники почали активно застосовувати на полі бою біля Красногорівки Донецької області танки Т-72, обшиті металевою конструкцією. Як повідомляє видання Forbes, "танки-черепахи" виявилися ефективними, але незабаром ворог не зможе використовувати їх. Такі танки втрачають можливість крутити баштою та спостерігати за полем бою. Але при цьому вони виконують поставлену задачу — підвезення піхоти до окопів ЗСУ.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російська армія прорвала оборону Збройних сил України на Куп'янському напрямку та захопила село Кислівка. "О 10 годині ранку росіяни розпочали масовані наступальні дії у Кислівці. Під кінець доби вони закріпилися у населеному пункті. Місцем удару обрали підрозділ ТрО, який обмежений в силах та засобах. Хлопцям прикро втрачати позиції, але без підтримки тяжкого озброєння ситуація може суттєво погіршитися" — пише Deep State. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини