Головна Новини Світ Європа На асамблеї ОБСЄ латвійський депутат послав російську делегація (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На асамблеї ОБСЄ латвійський депутат послав російську делегація (ВІДЕО)

Латвійський депутат Ріхардс Колс розкритикував присутність росіян на засіданні ОБСЄ та послав їх вслід за російським кораблем.

23 лютого 2023, 15:38
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








У Відні розпочала роботу Парламентська асамблея ОБСЄ, яка відбувається до річниці вторгнення російських військових в Україну. Також у засіданні бере участь і російська делегація. На їх присутність відреагував латвійський депутат Ріхардс Колс. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Колса.

На асамблеї ОБСЄ латвійський депутат послав російську делегація (ВІДЕО)

Латвійський депутат Ріхардс Колс. Фото з відкритих джерел

ОБСЄ вирішила провести засідання Парламентської Асамблеї в річницю вторгнення Російської Федерації в Україну. За кілька днів до початку засідань виявилось, що Австрія надала для представників з російської делегації понад 60 віз для участі в ПА ОБСЄ. Такі дії викликали критику з боку України. Народна депутатка від фракції партії "Слуга народу" Євгенія Кравчук зазначила, що українська делегація не братиме участь в офіційних заходах ОБСЄ, проте поїде до Відня для організації протестів.

Латвійський депутат Ріхардс Колс виступаючи на засіданні ОБСЄ підтримав Україну та розкритикував присутність російської делегації. Колс нагадав, що Росія атакувала Україну, веде війну вбиваючи тисячі невинних людей, а також окупувала частину незалежної країни, включно з Луганськом, частиною Запорізької області та іншими територіями. У кінці свого звернення латвійський депутат повторив фразу українських військових про російський військовий корабель.

"Я хочу надіслати повідомлення російській делегація, яка знаходиться в цій кімнаті. Я повторю вислів українських прикордонників – російський військовий корабель – пішов на х*й", — сказав Ріхардс Колс.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв результати досліджень про те, чи продовжують росіяни підтримувати війну в Україні.

Також "Коментарі" писали, що Україна використовує штучний інтелект проти російських військових.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини