На іспанському острові Пальма врятували собак, які опинилися оточені лавою (ВІДЕО)

Зоозахисники залишили напис в басейні про те, що собаки в порядку

В Іспанії врятували тварин, які опинилися в пастці через виверження. Про це повідомляє видання УНІАН.

Як стало відомо, на острові Ла-Пальма активісти врятували чотирьох собак. Повідомляється, що вони опинилися в пастці, коли під час виверження вулкана Кумбре-Велья 70-річний місцевий житель взяв їх з собою на полювання. Як передає видання, чоловіка зустріли представники г ражданской гвардії і змусили евакуюватися, залишивши своїх вихованців.

Собаки інстинктивно повернулися додому і сховалися в басейні, де розпечена лава не змогла їх дістати. Протягом довгого часу їм скидали їжу з повітря.

Днями фахівці з компанії Aerocamaras запланували рятувальну операцію за участю безпілотників, проте їх випередили актівісти з команди A Team. Вони повідомили про порятунок тварин.

Зоозахисники залишили напис в басейні про те, що собаки в порядку. Оператор дрона відправив літальний апарат до будинку чоловіка і переконався, що тварини врятовані.

Передбачається, що зоозахисники вважали за краще діяти анонімно, оскільки цивільним особам заборонено перебувати в небезпечній території.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував про те, що на Чехію обрушився потужний ураган . Пориви вітру руйнували дахи будівель і валили дерева. Через падаючих гілок рух автотранспорту в деяких районах було утруднено. Понад 300 тисяч будинків були знеструмлені.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що в Сполучених Штатах Америки медпрацівник скоїв вбивство чотирьох пацієнтів . Чоловік вводив повітря в артерії постраждалих. Суд визнав медбрата винним.