Головна Новини Світ Європа Навіщо футболісти румунського Динамо вийшли на поле з песиками
commentss НОВИНИ Всі новини

Навіщо футболісти румунського Динамо вийшли на поле з песиками

У Румунії запустили нову кампанію «Заповніть порожнечу у своєму житті»

19 вересня 2021, 22:30
Поділіться публікацією:

У Румунії запустили благодійну кампанію під назвою "Заповніть порожнечу у своєму житті". Про це повідомляє видання Тoday in-24.

Навіщо футболісти румунського Динамо вийшли на поле з песиками

Футболісти з собачками з притулку, фото з Twitter

Перед грою на стадіон футболісти збірної Румунії протягом року виходитимуть з песиками на руках. Вони виноситимуть собак, яких утримують в громадських притулках для того, щоб зацікавити людей брати безпритульних тварин.

Повідомляється, що всі 16 команд Ліги перед кожним матчем виходитимуть на поле із собаками з різних притулків. Цього разу спортсмени команди Динамо – Бухарест винесли собак з громадського притулку в Бранешті. Серед цуциків багато чорних, є пару іншого кольору. Собаки сиділи на руках доволі спокійно.

Ініціатор проведення кампанії — Румунська футбольна ліга. Мета кампанії — сприяти тому, щоб безпритульні песики знайшли своїх люблячих господарів. Також адміністрація футбольної ліги вважає, що такими акціями вони сприятимуть популяризації тварин з притулків по всій країні.

Якщо глядачам футболу сподобається песик, то вони повинні подзвонити на гарячу лінію. Дізнавшись кличку собаки, що написана на хустці, вони зможуть пояснити яку тварину хочуть забрати. Завдяки хусткам з кличками тварину можна буде легко ідентифікувати в притулку та забрати додому. Усі тварини в притулках щеплені, стерилізовані, доглянуті.

Як повідомляв портал "Коментарі", підліток після вбивства сім'ї і собак виклав фото трупів у соцмережі. Також вбивця заявляв, що готується здійснити таку розправу і у своєму навчальному закладі. Юнак під час розмови з поліцією застрелився сам. Раніше він повідомляв про свої наміри вбивати пересічних громадян.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини