Головна Новини Світ Європа Не менше трьох людей загинули у результаті аварії потягу в Шотландії: опубліковані шокуючі фото і відео
commentss НОВИНИ Всі новини

Не менше трьох людей загинули у результаті аварії потягу в Шотландії: опубліковані шокуючі фото і відео

Пасажирський поїзд зійшов з рейок після штормів на північному сході Шотландії

12 серпня 2020, 23:38 comments1840
Поділіться публікацією:

Три людини загинули після того, як пасажирський поїзд зійшов з рейок в Абердінширі, Північно-Східна Шотландія, після сильного дощу і зсуву в цьому районі. Про це повідомляє CNN.

Не менше трьох людей загинули у результаті аварії потягу в Шотландії: опубліковані шокуючі фото і відео

Британські рятувальники повідомили, що незважаючи на всі старання медиків, зараз вже відомо про трьох жертв події. Крім того, повідомляється, що серед загиблих був і машиніст поїзда. Ще шестеро людей доставили в найближчі лікарні. Решта людей, які були в поїзді зараз вважаються зниклими безвісти.

Джерела в залізничній галузі повідомили агентству новин PA, що можливою причиною інциденту став зсув, викликаний сильним дощем рано вранці в цей же день. Так, найближча до місця аварії метеостанція повідомила, що в цьому регіоні в серпні в середньому випадає близько 57,6 мм опадів. У той же час протягом останньої доби в цій місцевості зафіксували 55 мм опадів, при цьому основна їх частина випала в період з 3:00 до 8:00 за місцевим часом.

За даними британського відділення з розслідування залізничних аварій, поїзд складався з шести вагонів. Локомотив поїзда і три вагони зійшли з рейок і з'їхали з насипу.

Не менше трьох людей загинули у результаті аварії потягу в Шотландії: опубліковані шокуючі фото і відео - фото 2
Не менше трьох людей загинули у результаті аварії потягу в Шотландії: опубліковані шокуючі фото і відео - фото 3
Не менше трьох людей загинули у результаті аварії потягу в Шотландії: опубліковані шокуючі фото і відео - фото 4

Національний транспортний союз заявив, що з моменту аварії пройшло близько трьох годин, перш ніж про це стало відомо.

На кадрах з місця події зображені кілька машин швидкої допомоги, повітряна швидка допомога і кілька поліцейських машин. Також на задньому плані видно дим, який піднімається над поїздом.

Нагадаємо, в американському місті Темпе (штат Арізона) вантажний потяг Union Pacific зійшов з рейок, в результаті чого загорівся і частково зруйнував міст, по якому їхав.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини