Головна Новини Світ Європа Не знала навіть влада країни: у дочки Путіна знайшли віллу в Австрії
commentss НОВИНИ Всі новини

Не знала навіть влада країни: у дочки Путіна знайшли віллу в Австрії

Вілла була куплена на позику від кіпрської компанії підсанкційного олігарха Аркадія Ротенберга

21 червня 2023, 22:05
Поділіться публікацією:

Передбачувана донька господаря Кремля  Володимира Путіна Марія Воронцова можливо має  зв’язки  з активами  олігарха з РФ Аркадія Ротенберга і може  володіти  будинком  в австрійських Альпах.

Не знала навіть влада країни: у дочки Путіна знайшли віллу в Австрії

Марія Воронцова (фото з відкритих джерел)

Детальне розслідування цієї історії провели журналісти  німецького видання Der Spiegel, проаналізувавши   документи і листи компанії "Евокорп" братів Ротенбергів, що з'явилися в  соцмережах.

В публікації йде мова про те, що Марія  Воронцова зі своїм партнером не один раз  були помічені біля  будинку, що знаходиться в одному з  гірськолижних австрійських  курортів. Шале знаходиться  в місті Кіцбюель в провінції  Тіроль.

Як свідчить  інформація з документів, будинок  був куплений  на позику, яку надала  кіпрська компанія підсанкційному  олігарху Аркадію Ротенбергу.

Автори розслідування зазначають, що представникам  австрійської влади не вдалось встановити, хто є володарем  цього будинку. Він був  придбаний  в 2013 році, але з  того часу, в котеджі так і  ніхто не був   прописаний.

При цьому,  російське медіа  "Важливі історії" дізналось що у члени  родини Путіна мають шале, що знаходиться поруч з гірськолижним курортом Кіцбюель  і вартує  10,8 мільйона євро. Це шале є власністю   кіпрської  компанії Wayblue Investments, що мала  чималий кредит від одної з компаній  Ротенберга.  Представник видання спілкувався з місцевими мешканцями, які кажуть, що бачили  біля будинку доньку Путіна Марію Воронцову та  її колишнього громадянського чоловіка,  голландця Йорріта Фаассена.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що доньку Путіна таємно призначили на нову посадуВолодимир Путін намагається уникати згадок своїх дітей у медіа, проте старша донька російського диктатора отримала нову посаду в державній установі РФ. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини