Головна Новини Світ Європа Немає іншого виходу: У Бельгії хворих COVID-19 медиків просять не йти на лікарняний
commentss НОВИНИ Всі новини

Немає іншого виходу: У Бельгії хворих COVID-19 медиків просять не йти на лікарняний

Кілька днів тому глава МОЗ країни Франк Вандербруке заявив, що на країну насувається "цунамі" коронавируса, після якого влада більше "не зможе контролювати ситуацію"

26 жовтня 2020, 21:11
Поділіться публікацією:

У бельгійському місті Льєж медичний персонал просять не йти на лікарняний навіть якщо їх тест на коронавірус показав позитивний результат. Про це повідомляє ВВС.

Немає іншого виходу: У Бельгії хворих COVID-19 медиків просять не йти на лікарняний

Фото: GETTY IMAGES

Відомо, що в місті чверть співробітників лікарень змушені були залишити свої пости в медичних установах через важке протікання коронавірусної хвороби. У кожного третього медпрацівника діагностують небезпечний вірус. Адміністрації лікарень нічого не залишилося, окрім того, щоб попросити співробітників, у кого недуга протікає безсимптомно, не йти на лікарняний, адже число хворих на COVID -19 з кожним днем стає все більше.

За словами глави бельгійської Асоціації Філліпе Девоса, у медичних профспілок не залишилося іншого вибору. В іншому випадку медична система просто впаде.

Разом з тим, медик визнає, що ризик інфікування коронавірусом від медичного персоналу до пацієнта великий. Новоприбулих пацієнтів вимушено евакуюють в довколишні міста і переносять не ургентні оперативні втручання.

Раніше "Коментарі" писали про те, що епідемія коронавірусу у світі пішла на спад.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини