Головна Новини Світ Європа Орбан на догоду Росії звинуватив Захід. Що цього разу йому не сподобалось
commentss НОВИНИ Всі новини

Орбан на догоду Росії звинуватив Захід. Що цього разу йому не сподобалось

Угорський прем’єр Віктор Орбан звинуватив Захід в тому, що він сприяє ескалації війни в Україні. На його думку, саме це і відбудеться, якщо війська європейських країн будуть направлені в Україну

22 березня 2024, 17:20
Поділіться публікацією:

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан висловив звинувачення країнам Заходу у "войовничості" стосовно Росії, перекладаючи на них відповідальність за наслідки, спричинені війною Росії проти України, без згадок про відповідальність самої Москви, повідомила прес-служба угорського уряду.

Орбан на догоду Росії звинуватив Захід. Що цього разу йому не сподобалось

Віктор Орбан

Орбан висловив незадоволення з приводу дискусій у Брюсселі, наголосивши на тому, що в Угорщині проходять спокійні та раціональні обговорення, тоді як в ЄС "лідери говорять так, ніби ведуть власну війну проти росіян".

Він описав ситуацію як "спіраль ескалації війни", яка може призвести до ще більш погіршення обставин. Орбан зазначив, що дискусії про можливе розміщення західних військових в Україні викликають занепокоєння.

Прем'єр-міністр висловив надзвичайне здивування такому розвитку подій, зауваживши, що кілька місяців тому це було немислимим, а зараз вже вважається нормою. Він привів як приклад зміни ставлення Берліна до можливості військової допомоги Україні.

Орбан підкреслив необхідність розуміти "наслідки для реального життя" рішень, які ухваляються європейськими лідерами. Він наголосив, що кожне рішення може мати серйозні наслідки і може призвести до загибелі людей та руйнування життів та міст.

Орбан закликав до "діалогу і раціонального дискурсу", а також підкреслив необхідність встановлення меж.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Орбан неодноразово підтримував всі наративи Росії, критикуючи Захід за надання країні, яка веде війну за своє виживання, необхідної зброї. Окрім того, він виступає категорично проти членства України в НАТО.

А ще Орбан єдиний серед лідерів ЄС привітав диктатора Володимира Путіна з перемогою на виборах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини