Головна Новини Світ Європа Орбан напав на західних лідерів за бажання перемогти РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Орбан напав на західних лідерів за бажання перемогти РФ

Орбан заявив, що головне питання майбутніх виборів до Європарламенту: війна чи мир.

9 червня 2024, 19:15
Поділіться публікацією:

 Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан критично висловився на адресу західних лідерів за їхні намагання здолати Росію військовим шляхом. Він вважає, що їхні основні цілі полягають лише у "владі та грошах", про це повідомляє HirTV.

Орбан напав на західних лідерів за бажання перемогти РФ

Віктор Орбан (фото з відкритих джерел)

 "Західні лідери, які стали на стежку війни, хочуть перемогти Росію військовим шляхом. Їхній геніальний план абсолютно простий, тому що йдеться про гроші, які дають вплив і владу", — заявив угорський прем'єр. 

Орбан також наголосив, що на Заході прагнуть повернути Європу до 90-х років задля встановлення тотальної влади, однак основне питання нинішніх виборів до Європейського парламенту — це "війна чи мир". Крім того, він додав, що війна є наслідком людських рішень і не залежить від того, яких лідерів обирає населення.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Орбан потрапив у новий скандалПрем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан пропонує шантажувати Україну змусивши Володимира Зеленського припинити бойові дії та почати переговори з російським диктатором Володимиром Путіним щодо закінчення війни в Україні. За словами Орбана, ситуацію у війні можна змінити, якщо Брюссель почне приймати "хороші рішення".

В інтерв'ю угорському телеканалу HirTV Віктор Орбан зробив кілька скандальних заяв щодо війни в Україні. Угорський лідер наполягає, що війну можна закінчити швидко, а почати потрібно з припинення вогню з боку України.

Угорський прем'єр вказав, що до таких кроків Україну можна змусити у Брюсселі, де можуть приймати "хороші рішення" після виборів до Європарламенту. Орбан також наголошує, що у війні вирішується не хто правий, а хто вижив. 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини