Головна Новини Світ Європа Папа Франциск закликав усіх вакцинуватися від COVID -19
commentss НОВИНИ Всі новини

Папа Франциск закликав усіх вакцинуватися від COVID -19

До закликів Папи приєдналися кілька кардиналів та архієпископів

18 серпня 2021, 10:35
Поділіться публікацією:

Папа Франциск у середу, 18 серпня, звернувся до людей із закликом зробити щеплення від COVID -19. Про це повідомляє Vaticannews.

Папа Франциск закликав усіх вакцинуватися від COVID -19

Папа Франциск закликав вакцинуватися, фото Getty Images

"Завдяки Божій благодаті та праці багатьох людей, зараз у нас є вакцини, які захищають нас від COVID-19. Вони дають нам надію покінчити з пандемією, але тільки якщо вони доступні для всіх і якщо ми працюватимемо разом. Вакцинація — це простий, але глибокий спосіб сприяти спільному благу та піклуватися один про одного, особливо про найбільш уразливих. Я молю Бога, щоб кожен міг внести свою маленьку піщинку, свій маленький жест любові", — сказав Папа у відеозверненні.

До закликів Папи приєдналися у відео кілька кардиналів та архієпископів з Північної та Південної Америки. Представники церкви наголосили, що людям слід діяти відповідально, як членам великої людської сім'ї. Адже вакцинуючись кожен захищає не лише себе, а й оточуючих та виявляє таким чином любов до ближніх.

Нагадаємо, що Папа Франциск отримав щеплення від COVID -19 у березні 2021 року та назвав свою вакцинацію етичним обов’язком.

Медичні експерти з вірусології попереджають про наслідки відсутності в людей імунітету до вірусу. Адже якщо дозволити вірусу поширюватись серед великих мас невакцинованих людей, то можуть виникнути ще більш небезпечні мутації та штами.

Як повідомляв портал "Коментарі", для тих, хто вакцинується в Україні придумали заохочення у вигляді квитків на футбол, в театр, чи на концерт до Дня незалежності. У Полтаві заохочують громадян квитками на футбольний матч місцевого футбольного клубу "Ворскла".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини