Головна Новини Світ Європа Польща скасувала карантин для літаків із України
commentss НОВИНИ Всі новини

Польща скасувала карантин для літаків із України

Пасажирам літаків із України у Польщі не буде потрібний двотижневий карантин

2 липня 2020, 12:41 comments1005
Поділіться публікацією:

З липня авіасполучення з Україною відновила Польща, а тепер ще й звільнила від двотижневого карантину пасажирів літаків із нашої країни. Про це повідомляється на сайті Прикордонної служби Польщі.

Польща скасувала карантин для літаків із України

Так, після скасування контролю на внутрішніх кордонах Євросоюзу (з 12 на 13 червня) немає санітарного контролю та вимоги обов'язкуового проходження карантину для тих, хто прибуває у Польщу. Однак на зовнішньому кордоні ЄС діють обмеження, зокрема, щодо в'їзду іноземців до Польщі та вимог карантину.

У списку щасливчиків, яким не потрібний обов'язковий 14-денний карантин, крім України знаходяться пасажири літаків із Чорногорії, Грузії, Японії, Канади, Албанії та Кореї. Як і раніше, без обмежень пропускають дипломатів, моряків і військових, іноземців із постійною посвідкою на проживання, а також тих, хто прибув з метою працювати чи навчатись.

Як повідомлялося раніше, відновили автомобільне повідомлення між Україною і Польщею. Правда, в деяких пунктах пропуску не обійшлося без черг.

Також портал "Коментарі" повідомляв, які країни відкрили кордони з Україною. Так, в'їзд українцям дозволили п'ять країн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини