Головна Новини Світ Європа Політик, який переміг на виборах у Нідерландах накинувся на українських біженців
commentss НОВИНИ Всі новини

Політик, який переміг на виборах у Нідерландах накинувся на українських біженців

Герт Вілдерс вважає, що українці не намагаються втекти від війни

19 лютого 2024, 20:50
Поділіться публікацією:

Політик з Нідерландів, що здобув перемогу у виборах,  Герт Вілдерс  розкритикував  українських біженців. Він  переконаний, що українці втікають не тому, що бояться  війни, а прибувають  тільки через безкоштовне житло та робочі місця.

Політик, який переміг на виборах у Нідерландах накинувся на українських біженців

Герт Вілдерс (Фото з відкритих джерел)

"Українці стікаються до Нідерландів з усього ЄС — не через війну, а через безкоштовне житло, безкоштовну охорону здоров'я та наші робочі місця", -  зазначив Вілдерс  у соцмережі Х.

Далі він  продовжив, що через українців "Нідерланди знову стали сільським дурником Європи".

Як свідчить статистика,  з 24 лютого 2022 року Нідерланди  дали дозволи приблизно 140 тисячам  біженців з України. Загалом, саме населення  цієї країни становить  приблизно 18 мільйонів чоловік.

За  інформацією  Євростату, Нідерланди дали притулок  в процентному співвідношенні до своїх  мешканців, менше біженців з України, аніж   інші члени ЄС, в тому числі,  Німеччина, Австрія та Ірландія.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Орбан знову виступив із антиукраїнською заявоюУкраїнську сільськогосподарську продукцію не слід допускати на європейський ринок. Як повідомляє портал "Коментарі", таку позицію має прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, якого цитує угорська партія "Фідес".

За його словами, правила треба змінити, бо ніхто не слухає фермерів, які відчувають прірву між ними та тими, хто приймає рішення у Брюсселі. Автори матеріалу вказують, що протести фермерів у Європі набирають обертів, а останніми днями до них приєдналися рибалки. Відтак, Віктор Орбан закликає не допускати на ринок ЄС українську агропродукцію
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини