Головна Новини Світ Європа Польща проведе лотерею серед громадян, які зробили щеплення від COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Польща проведе лотерею серед громадян, які зробили щеплення від COVID-19

Влада Польщі вирішила змотивувати громадян робити щеплення проти коронавірусу та створила лотерею, в якій можуть брати участь всі вакциновані

26 травня 2021, 11:18
Поділіться публікацією:

Польська влада знайшла дієвий спосіб, який змотивує громадян робити щеплення проти коронавірусу. Серед вакцинованого населення буде проводитися лотерея. Щасливчик, який зробив щеплення може виграти гроші, автівку та фізичні подарунки. Дану інформацію повідомляє видання Onet.

Польща проведе лотерею серед громадян, які зробили щеплення від COVID-19

В Польщі вакциновані громадяни можуть виграти мільйон злотих - деталі. Фото: icg-seminar.com.ua

Головний лот — 1 мільйон злотих (це близько 273 тисяч доларів США) та гібридний автомобіль. Окрім того, кожна двотисячна людина, яка бере участь у лотереї, гарантовано отримає 500 злотих. Щотижня серед вакцинованих будуть розігрувати 2 призи по 50 тисяч злотих.

Виграти можна і фізичні подарунки — паливні чи страхові ваучери та електроскутери. Щомісяця обиратиметься 2 людини, які будуть отримувати по 100 тисяч злотих.

Розіграш буде проводитися і серед муніципалітетів. Перші 500 медичних закладів, які досягнуть 75% вакцинації населення, отримають 100 тисяч злотих.

В лотереї може брати участь кожен громадянин, який зробив хоча б одне щеплення проти COVID-19.

Нагадаємо, що така ініціатива вже практикується в США. В одному з американських штатів Огайо влада планує розігрувати мільйон доларів серед тих, хто отримав хоча б одну дозу вакцини від коронавірусу. Автором ініціативи став губернатор штату Майк Девайн. Таким чином влада хоче змотивувати більшу кількість громадян робити щеплення проти коронавірусу. Кошти на розіграш будуть надходити з федеральних фондів допомоги при пандемії. Варто зазначити, що виграш отримуватимуть одразу п'ять жителів штату. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що Польща готується вакцинувати від COVID-19 українців, які приїжджають на роботу в цю країну, прямо на прикордонних переходах одноразовою вакциною американського виробника Johnson & Johnson.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини