Головна Новини Світ Європа Польща змінює правила в'їзду до країни: нові умови
commentss НОВИНИ Всі новини

Польща змінює правила в'їзду до країни: нові умови

Правила змінюються у зв'язку з ситуацією з коронавірусом у світі

30 березня 2021, 08:35
Поділіться публікацією:

Влада Польщі змінить правила в'їзду в країну у зв'язку з ситуацією з коронавірусом у світі та країні. Про це повідомило Посольство України в Польщі на своїй Facebook-сторінці.

Польща змінює правила в'їзду до країни: нові умови

Правила в'їзду до Польщі: опубліковано зміни. Фото: infoglobe.cz

Відтак, іноземці, які в'їжджатимуть до країни з Шенгенської зони, мають надати на кордоні негативний результат тесту на COVID-19, зроблений не пізніше, ніж за 48 годин до перетину кордону. Щоб вас безпроблемно впустили до країни, потрібно здати ПЛР або антиген-тест.

Але іноземці з тих країн, які не входять до Шенгенської зони, будуть одразу відправлятися на карантин. Є в них негативний результат тесту, чи немає — не має значення.

Однак такі особи можуть уникнути ізоляції, якщо зроблять тест по приїзду в Польщу за власні кошти.

Окрім того, люди, які перетинають кордон пішки, на індивідуальному чи пасажирському транспорті також повинні показати негативний тест на COVID-19 або ж зробити аналіз вже на кордоні. При відсутності тесту ці люди відправлятимуться на карантин.

Раніше міністр охорони здоров'я України Максим Степанов заявив, що в Україні до 15 квітня триватиме загострення ситуації з коронавірусом. МОЗ очікує зростання кількості хворих на Covid-19 протягом найближчих двох тижнів. Детальніше про це читайте в нашому матеріал.

Також сайт "Коментарі" розповідав, що вчені Ізраїлю виявили нові мутації коронавірусу Covid-19. На території Ізраїлю новий штам з'явився вкінці осені 2020 року і від інших різновидів вірусу відрізняється унікальною мутацією в ключовому білку оболонки. Як виглядає та поводить себе новий вірус, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини