Головна Новини Світ Європа Польська поліція затримала трьох українців: що їм інкримінують
commentss НОВИНИ Всі новини

Польська поліція затримала трьох українців: що їм інкримінують

Чоловіків підозрюють у крадіжці автівок та наркозлочинності

1 вересня 2021, 21:40
Поділіться публікацією:

У Польщі затримано злочинне угрупування, до якого увійшли українці. Про це повідомляють в прес-службі штабу поліції в Катовіце.

Польська поліція затримала трьох українців: що їм інкримінують

Польська поліція затримала трьох українців, фото поліції

Слідчі провінційного штабу поліції в Катовіце викрили злочинну групу, яка займалася крадіжками автомобілів і мотоциклів, торгівлею автомобілями та наркоторгівлею. Затримали 6 чоловіків, що є учасниками угрупування.

Відомо, що підозрювані займалися незаконною діяльністю з 2020 року. Працівники поліції кримінального відділу штабу Сілезького воєводства  розслідували справу про викрадення автівок та мотоциклів.

Слідчі викрили злочинну групу та зібрали докази. Допомагали арештовувати членів угрупування поліцейські з Незалежного підрозділу антитерористичної поліції в Катовіце та прикордонники з Гребенне та Руда-Слонської.

Операцію по затриманню провели в кількох містах Сілезії та Малопольщини. Всього було затримано 6 осіб — 3 громадянина України у віці 31, 32 та 53 років та трьох громадян Польщі у віці 39-40 років.

Правоохоронці провели обшуки місця перебування підозрюваних. Вони виявили та вилучили 4 мотоцикли, легковий автомобіль та автозапчастини вартістю приблизно 500 тисяч злотих (у тому числі 11 двигунів автомобілів і 16 коробок передач), 1,5 кг амфетаміну, 300 грамів марихуани, а також обладнання та апарати, які використовуються для виготовлення наркотичних засобів.

Всіх затриманих чоловіків доставили до районної прокуратури у Мишкуві. Там їм повідомили про підозру у викраденні автомобілів, зберіганні значної кількості наркотиків.

Окружний суд у Мишкуві вирішив тимчасово заарештувати двох громадян України на три місяці. Решту затриманих відпустили під заставу. Слідчі шукають інших причетних до незаконної діяльності.

Як повідомляє портал "Коментарі", майор ЗСУ зробив смертельний постріл у солдата. Підсудний у справі — майор Віталій Винник родом з Черкас, що обіймав посаду начальника відділення зв'язку штабу військової частини ППВ0849. До початку слідства майор працював на посаді протягом двох років.

Польська поліція затримала трьох українців: що їм інкримінують - фото 2
Польська поліція затримала трьох українців: що їм інкримінують - фото 3
Польська поліція затримала трьох українців: що їм інкримінують - фото 4



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

xxx

2 вересня 2021, 02:22

Любишь СЕKС?! Здeсь ты cможешь осyществить свои сeкcyальные жeлания, pасширить свои гоpизонты и попpобовать что-то новeнькое. 100% AHOHИMHOCTЬ. Это должен попpобовать каждый мyжчина ----- http://bit.do/vsisky


Новини