Головна Новини Світ Європа Пожежа на птахофермі: у Польщі затримали українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Пожежа на птахофермі: у Польщі затримали українців

Троє затриманих були нетверезими

4 жовтня 2021, 15:45
Поділіться публікацією:

Українців затримали за кордоном, їм інкримінують підпал майна і крадіжку. Про це повідомляють у пресслужбі поліції Рави-Мазовецької в Польщі.

Пожежа на птахофермі: у Польщі затримали українців

Пожежа на фермі, фото поліції Польщі

Відомо, що українець раніше працював на фермі. Вдень 3 жовтня він вирішив підпалити сарай на території ферми, яка вирощувала курей. Повідомляється, що він нібито був у стані алкогольного сп'яніння. Після перевірки рівня алкоголю в крові у відділенні поліції було встановлено, що у його крові було близько 2 проміле алкоголю.

На місце події прибули пожежники добровольчої пожежної частини й пожежники із Державної пожежної служби із Жірардова. Слідчі, які прибули на місце, встановили, що сарай підпалили. З відеозаписів видно, що через паркан перестрибнули три людини, один чоловік підпалив приміщення.

Про пожежу на території власнику ферми розповів сам палій. Поки горів сарай, двоє українців, які були разом із палієм, увірвалися в магазин, розташований неподалік.

Особи підозрюваних у злочинах встановлено — це чоловіки 23, 29 і 42 років. Трьох цих людей затримали поліцейські й відвезли до відділку. Всі вони були нетверезі. Тепер, якщо в суді буде доведена вина чоловіків, їм загрожує до 10 років позбавлення волі.

Слідчі встановлюють розмір збитків від підпалу і крадіжки товарів із магазину.

Як повідомляв портал "Коментарі", українські працівники відмовляються від Польщі. У Німеччині український працівник за місяць може отримати понад 130 тисяч гривень. На другому місці Великобританія. Там можна отримати 94 тисячі гривень. На третьому місці йде Чехія. Там можна отримати понад 50 тисяч гривень на місяць. На четвертому місці розташувалася Польща. Там можна на місяць отримати понад 40 тисяч гривень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини