Головна Новини Світ Європа Прем'єр-міністр Чехії розповів, як можна зупинити Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Прем'єр-міністр Чехії розповів, як можна зупинити Путіна

Прем'єр-міністр Чехії заявив, що санкції можуть зупинити РФ

21 березня 2022, 14:55 comments1103
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Чехії Петр Фіала заявив, що треба вводити ще більше санкцій проти Росії — країни-агресорки. На думку політика, це може допомогти зупинити віськові злочини Росії проти України. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву прем'єр-міністр Чехії у Твіттері.

Прем'єр-міністр Чехії розповів, як можна зупинити Путіна

Прем'єр-міністр Чехії Петр Фіала - фото з відкритих джерел

"Російська армія спустошила український Маріуполь. Увесь світ бачить, що Володимир Путін здійснює військові злочини і що через його війну гинуть невинні люди. Ми повинні продовжувати домагатися чіткого та єдиного підходу до Росії та інших санкцій, це єдиний спосіб зупинити Путіна", — йдеться в повідомленні прем'єр-міністра Чехії Петра Фіала.

Як повідомляли раніше "Коментарі", "Юнармію" з окупованого Криму можуть кинути на поле бою. У тимчасово окупованому Криму школярів залучають до "юнармії" їх можуть використати у війні росії проти України. Міністр оборони агресора підписав відповідний наказ "Про організацію залучення членів військово-патріотичного громадського руху "Юнармія" до проведення спеціальної операції на території України".

Також "Коментарі" писали, що Олексій Резніков повідомив, яка наразі ситуація в державі. Зокрема, за його словами, українська армія знищила майже повністю низку "елітних" російських танкових, десантно-штурмових, інженерних й інших підрозділів та їх керівництво.

Читайте на порталі "Коментарі": у міноборони Великобританії розповіли про головну мету росіян в Україні. У міноборони Британії фіксують, що бої продовжуються на північ від Києва, хоча війська країни-агресора, що наступали на місто з північного сходу, зупинилися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини