Головна Новини Світ Європа Прем'єр Словаччини зробив скандальну заяву про обстріли Києва: що він сказав
commentss НОВИНИ Всі новини

Прем'єр Словаччини зробив скандальну заяву про обстріли Києва: що він сказав

Словацький прем'єр опинився у центрі скандалу через провокаційну заяву про обстріли Києва

23 січня 2024, 20:30 comments1006
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо заявив, що у Києві "абсолютно нормальне життя", попри ракетні обстріли РФ. Про це повідомляє видання Refresher.sk, передає портал "Коментарі".

Прем'єр Словаччини зробив скандальну заяву про обстріли Києва: що він сказав

Роберт Фіцо оскандалився через коментар про обстріли Києва. Фото з відкритих джерел

Журналісти запитали у Роберта Фіцо, чому він зустрінеться з українським прем'єр-міністром Денисом Шмигалем в Ужгороді, тоді як у Києві він зміг би побачити на власні очі наслідки російсько-української війни. На що прем’єр Словаччини відповів: "Ви справді думаєте, що в Києві війна? Ви ж не серйозно, я сподіваюся. Там абсолютно нормальне життя".

Роберт Фіцо додав, що не бачить ніякої різниці, де зустрічатися з Денисом Шмигалем – у Києві чи Ужгороді, а тому не розуміє, навіщо йому їхати до української столиці.  

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський заявив, що вже визначені конкретні дати, коли будуть підписані нові договори про гарантії безпеки для України. За словами українського президента, це будуть "сильні двосторонні угоди". "Січень і лютий мають принести відповідні результати. Уже є конкретні дати, коли можуть бути нові й сильні документи", — заявив Володимир Зеленський.

"Коментарі" також писали, що керівник Офісу президента України Андрій Єрмак розповів, що перехід до оборони зазвичай призводить до замороження війни, на що Україна не може погодитися у російсько-українському протистоянні. Керівник Офісу президента наголосив, що "рішення полягає не в тому, щоб зупинитися, а в тому, щоби бути реалістами та бути разом з нашими партнерами". За словами Андрія Єрмака, ситуація на фронті складна, однак мотивація українських воїнів дуже висока.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Українець

25 січня 2024, 09:09

В Авдіївку пригласіть його, там теж немає війни. В Києві війни немає, а боїться.

ККК

24 січня 2024, 14:40

Сказал чистую правду, только лицемеры этого не признают, а дауны не понимают о чем вообще говорят.

Ігор

23 січня 2024, 20:53

Навіть розкішне життя корумпованих чиновників з мільйонними зарплатами та ще більшими хабарями. Вулиці переповнені новенькими машинами найдорожчих марок. Квартири дорожче ніж на Москві. У ресторанах за день "відпочивають" середньомісячну зарплату європейського чиновника. Це не їх конфлікт - вони не стурбовані, навіть зацікавлені. Всі чиновницькі установи, мерії, центри прийняття рішень - безпечні. Якби не тривоги та корумповані, які виганяють з установ відвідувачів, щоб спокійно рахувати хабарі, ніхто б і не здогадався, що є якась суперечка. Конфлікт десь, на передовій, де смерди вбивають москалів.За що воюють? За повернення до старого корумпованого життя, яке нізащо не зміниться? В якому смердам відведена нижня сходинка харчового ланцюга.


Новини