Головна Новини Світ Європа Президент Хорватії повторює наратив Кремля про війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Хорватії повторює наратив Кремля про війну в Україні

Президент Хорватія виявляється на боці Кремля. Він висловлює тези російських пропагандистів.

17 січня 2023, 13:34
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Хорватії Зоран Міланович стверджує, що НАТО та США ведуть проксі-війну проти Росії в Україні, тобто війну руками українських військових задля перемоги над Путіним. Також хорватський президент риторично запитує, чи повинні бути хорвати американськими рабами? Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Європейська правда".

Президент Хорватії повторює наратив Кремля про війну в Україні

Президент Хорватії Зоран Міланович. Фото з відкритих джерел

У грудні на сесії парламенту Хорватської асамблеї була відхилена ідея навчати українських військових у Хорватії. Негативне рішення прокоментував прем’єр-міністр Хорватії Андрей Пленкович, який зазначив, що "наслідки відмови від підтримки жертв російської агресії будуть мучити нас ще довго". Сам Пленкович неодноразово наголошував на потребі підтримати Україну та дозволити навчання військових у Хорватії.

У цій ситуації президент Хорватії Зоран Міланович займає зовсім іншу позицію.

"Вашингтон і НАТО ведуть проксі-війну в Україні проти Росії і навпаки. Однак, коли немає чіткої мети, все може закінчитися, як в Афганістані. Планом не може бути повалення Путіна, планом не можуть бути санкції; це все дурниці, які нічого не дають. Навіть Мілошевича санкції не зломили, вони просто стрибають з війни у війну, а ми, що, повинні бути американськими рабами?" — говорить хорватський президент.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Фінляндії прирівняв ганебну поразку Сталіна часів СРСР з сьогоднішніми діями російського диктатора Володимира Путіна.

Також "Коментарі" писали про те, що в Німеччині задумуються про співпрацю з Росією після завершення війни.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини