Головна Новини Світ Європа Приїхала забирати дитину зі школи: в Іспанії легковик на смерть збив молодшекласника (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Приїхала забирати дитину зі школи: в Іспанії легковик на смерть збив молодшекласника (ВІДЕО)

Троє дітей постраждали внаслідок ДТП у Мадриді

5 листопада 2021, 14:11
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Іспанії внаслідок ДТП загинули діти. Про це пише видання "Кореспондент".

Приїхала забирати дитину зі школи: в Іспанії легковик на смерть збив молодшекласника (ВІДЕО)

ДТП у Мадриді. Фото: Pixabay

Як стало відомо, інцидент стався у місті Мадрид. Неподалік одного з навчальних закладів водій легкового автомобіля в'їхав до групи школярів. За інформацією у ЗМІ, за кермом була жінка, яка приїхала забирати свою дитину після занять.

Згідно з попередніми даними, внаслідок події загинула одна школярка (6 років) та ще двоє дітей (10 та 12 років) отримали серйозні поранення.

На місце подій поспішили правоохоронці та медики. Потерпілих було госпіталізовано.

Водія протестували на тверезість. Аналіз на алкоголь та наркотики виявився негативним. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що в Бельгії трагічно загинула жінка, яка намагалася зробити фотографію на краю урвища. Постраждала приїхала до провінції Люксембург зі своїм чоловіком. У день трагедії вона попросила коханого доглянути їх собак, а сама вирушила до скелі. Через деякий час чоловік прийшов на це місце і не виявив свою дружину. Її труп виявили співробітники рятувальної служби. Загибла зірвалася зі скелі в річку. Докладно про це читайте в нашому матеріалі. 

Також сайт "Коментарі" писав про те, що на одному із підприємств Великобританії загинув співробітник. Чоловік займався обслуговуванням роботизованої руки. Якоїсь миті йому знадобилося почистити датчик робота, але машина розчавила його, коли він наблизився. Від одержаних травм постраждалий помер на місці. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини