Головна Новини Світ Європа Протести у Мінську: ОМОН проводить масові затримання велосипедистів
commentss НОВИНИ Всі новини

Протести у Мінську: ОМОН проводить масові затримання велосипедистів

Активістів кидають в автозаки разом з велосипедами

8 серпня 2020, 00:50
Поділіться публікацією:

У центрі столиці Білорусі, в Мінську увечері 7 серпня водії автомобілів, велосипедисти та пішоходи влаштували акцію на підтримку арештованих звукооператорів. Вони сигналили та включали пісню Віктора Цоя "Перемен". Але через короткий час почалися масові затримання — учасників акції затримує ОМОН і внутрішні війська. Про це повідомляє "Радыё Свабода".

Протести у Мінську: ОМОН проводить масові затримання велосипедистів

Фото: Радыё Свабода

Згідно з даними видання, співробітники білоруської міліції і ОМОНу кидають затриманих в автозаки разом з велосипедами. Одного велосипедиста забрала швидка. Туди його передали співробітники правоохоронних органів.

Раніше "Коментарі" писали, що в Білорусі черговий арешт. Цього разу в мінському СІЗО опинилися двоє чоловіків, які на місцевому концерті, перебуваючи за діджейським пультом, включили пісню "Перемен" Віктора Цоя. Повідомляється, що влада організувала в Мінську концерт, і під час виступу одного з артистів в міському Палаці дітей та молоді місцеві діджеї Кирило Галанов і Владислав Соколовський включили Цоя. При цьому чоловіки підняли руки з білими браслетами — символами головного опонента Лукашенка на виборах Світлани Тіхановської. Натовп від цієї витівки прийшов у захват: люди скандували "Перемен!", "Свєта!", "Давай!", "Іди!". Однак діджеїв відразу ж заарештували: за ґратами вони проведуть по 10 діб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини