Головна Новини Світ Європа Протягом року світ здатний виявитися на порозі другої «холодної війни» - експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Протягом року світ здатний виявитися на порозі другої «холодної війни» - експерт

Протистояння між Росією та Заходом поступово розпалюється

16 лютого 2021, 08:45
Поділіться публікацією:

Протягом року світу може загрожувати розпалення другої "холодної війни" між Росією та Заходом. Про це повідомив експерт з питань щодо окупованої частини Донбасу Українського інституту майбутнього Станіслав Асєєв на сторінці установи в Фейсбук.

Протягом року світ здатний виявитися на порозі другої «холодної війни» - експерт

Протистояння Росії та Заходу: чи можлива друга холодна війна. Фото: ytimg.com

За його словами, в останні місяці спостерігаються напружені стосунки між Росією та Європою.

РФ нещодавно заявила, що готова до розриву відносин з Євросоюзом в разі введення нових санкцій. Окрім того, саме Кремль звинуватив європейські країни в тому, що вони недостатньо впливають на окупацію українських земель та врегулювання подій на Сході України.

Станіслав Асєєв вважає, що таке протистояння може стати приводом до початку другої "холодної війни".

Ще одним "тривожним дзвіночком" є посилення впливу та агресії Росії на Донбасі. За останні тижні загинуло багато українських військових від куль російських снайперів, попри оголошений режим тиші.

За словами голови ОП Андрія Єрмака, Мінські домовленості в їх буквальному вигляді виконати неможливо. А інший політик Леонід Кравчук — закликає відповідати обстрілами на обстріли.

"І хоча сама Росія офіційно поки це відкидає, але зростання військової та ідеологічної напруги на окупованих територіях, постійна мілітаризація Криму, з інформацією про можливе розміщення там російської ядерної зброї, і відверте протистояння західноросійської дипломатії, можуть вказувати на те, що протягом року світ здатний виявитися на порозі другої "холодної війни"", — підсумував Асєєв.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що глава делегації України в тристоронній контактній групі щодо Донбасу та колишній український президент Леонід Кравчук повідомив, що Америка поступово змінює свою стратегію дій щодо російської агресії на Донбасі. Якою стане нова політика США щодо окупації українських східних земель, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

rex

16 лютого 2021, 09:15

Секс на одну ночь - без денег и отношений, это реально. Тысячи женщин хотят просто потрахаться (многие замужем). Все фото реальные, просто лайкай и сам увидишь что будет;), пользуйся ----- http://srt.vg/soska


Новини