Головна Новини Світ Європа Російська пропаганда не має меж. "Привітали" Європу з Різдвом (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська пропаганда не має меж. "Привітали" Європу з Різдвом (ВІДЕО)

Російський канал створив ролик для європейців з привітанням до Різдва. Ролик показує, як нібито буде жити Європа без російської нафти та газу.

24 грудня 2022, 20:05 comments3021
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Росія використовує будь-які способи та можливості аби критикувати Європу за допомогу Україні, яка зазнала російської агресії. Цього разу російські пропагандисти створили ролик в якому бажають щасливого "антиросійського" Різдва, натякаючи на майбутнє для Західного світу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на The Daily Mail.

Російська пропаганда не має меж. "Привітали" Європу з Різдвом (ВІДЕО)

Російська пропаганда привітала Європу з різдвом. Скриншот з відео

Ролик був опублікований російським пропагандистським каналом Russia Today. На ньому показано, як одна європейська родина святкує Різдво у 2021, 2022 та 2023 роках без поставок російського газу та нафти до країн Заходу.

На відео спочатку європейська родина святкує 2021 рік зі світлом, прикрасами на ялинці та дарує хом’яка своїй дитині. У 2022 все гірше, електрика закінчується, а батько будує прилад для хом’яка, який підсвічує гірлянду. У 2023 все ще гірше, клітка хом’яка порожня, ялинка майже без іграшок, а родина їсть не смачний суп та одягнена в теплий одяг.

"Гарного вам антиросійського свята. Якщо ваші медіа не повідомляють вам, куди все це веде, Russia Today доступна через VPN", — пишуть російські пропагандисти в кінці відео.

Переглянути відео російської пропаганди можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що речниця російського МЗС обізвала президента України Володимира Зеленського, відповідне відео потрапило в мережу.

Також "Коментарі" писали про паніку в Бурятії. Українські хакери змогли зламати російських провайдерів телекомунікаційних послуг та запустили по телебаченню ролик про безперспективне майбутнє в Російській Федерації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

gebb

24 грудня 2022, 22:26

Найди себе снегурочку на ночь (без шлюх и разводил), здесь девушки ищут только сeкcа, многие готовы на эксперименты.------- https://min.lc/sisy


Новини