Головна Новини Світ Європа Румунію паралізував потужний снігопад : подробиці про стихію
commentss НОВИНИ Всі новини

Румунію паралізував потужний снігопад : подробиці про стихію

В Румунії тисячі місцевих мешканців залишились без електрики через потужний снігопад

5 лютого 2023, 19:00
Поділіться публікацією:

На території Румунії тисячі місцевих мешканців  залишені без електрики через потужний  снігопад. Кілька автомагістралей перекриті через наметені хуртовиною замети та дерева, які впали на проїжджу частину.

Румунію паралізував потужний снігопад : подробиці про стихію

Румунію паралізував снігопад (фото з відкритих джерел)

Про це інформує Digi24.

Майже на  половині території цієї європейської країни  погосподарював сильний  снігопад.

Дуже складною є  становище  в населених пунктах повіту Альба, в місцевості  Апусени – це гірський масив на заході Румунії та на території масиву  Себеш, це — південна частина Карпат. В ніч з суботи на неділю там зафіксовано  проблеми на  багатьох трансформаторних станціях, що подають живлення для  майже 4 тисяч мешканців, та на  численних лініях електропередач.

Було зафіксовано декілька особливих випадків, коли румунські рятувальники буквально  витягали з величезних заметів автівки з пасажирами, які саме таким чином були заблоковані на дорогах. 

За прогнозом місцевих метеорологів  після сильної хуртовини прийде великий холод, температура повітря в гірських районах країни понизиться та  буде показувати  до -15 градусів. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в У Японії потужний снігопад забрав велику кількість життів.Так, повідомляється, що в суботу, 24 грудня, раптовий потужний снігопад, який був зафіксований на півночі Японії, забрав життя понад 13 людей.Крім цього, понад 80 місцевих жителів отримали травми різного ступеня тяжкості, а близько 10 тисяч домогосподарств залишилися без електроенергії. Люди виявилися не готовими до "натиску" стихії та були абсолютно не підготовлені до раптового снігопаду. Було зафіксовано збій у роботі міського транспорту, а також порушено рух поїздів.  

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.digi24.ro/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Василь

6 лютого 2023, 00:11

Це вас румини бозя карає за те що не допомаєте Україні та сміялися з того що ми українці сидимо без світла. Карма в дії


Новини