Головна Новини Світ Європа Саакашвілі мобілізує опозицію Грузії
commentss НОВИНИ Всі новини

Саакашвілі мобілізує опозицію Грузії

Раніше представники грузинської влади неодноразово звинувачували Саакашвілі в спробах дестабілізувати ситуацію в Грузії.

25 лютого 2021, 04:51
Поділіться публікацією:

Екс-глава Грузії Михайло Саакашвілі звернувся до грузинської опозиції із закликом не припиняти бойкотувати протест голови партії "Єдиний національний рух" Никанора Мелія. Він опублікував відеозвернення у Facebook.

Саакашвілі мобілізує опозицію Грузії

Михайло Саакашвілі, фото - з відкритих джерел

У своєму зверненні Саакашвілі різко засудив затримання лідера грузинської опозиції і висловив упевненість, що Мелія дуже скоро вийде на свободу. Оскільки справедливість повинна подолати.

"Ті, хто затримав його, і зараз здійснюють насильство над грузинським народом, вони сядуть дуже надовго. Наша справа права, і ми обов'язково переможемо. Зараз головне — це мобілізація, розгорнути фронт по всій Грузії, наступ, наступ і ще раз наступ", — йдеться в повідомленні.

Михайло Саакашвілі висловив готовність підтримати опозиціонерів і допомогти у звільненні заарештованого лідера. Раніше представники грузинської влади неодноразово звинувачували Саакашвілі в спробах дестабілізувати ситуацію в Грузії.

Нагадаємо, за попередніми даними, українці зможуть відпочити в Грузії, якщо покажуть на кордоні негативний результат ПЛР-тесту. Однак кордону відкриються тільки, якщо до березня не буде різкого стрибка захворюваності COVID-19. Варто зауважити, що Грузія строго і відповідально ставиться до виконання карантинних норм та пропуску іноземних туристів в країну. Так влада тільки недавно відкрила аеропорт Тбілісі для громадян декількох найбезпечніших країн ЄС. Пропускають і всіх іноземців, які мають щеплення від коронавірусу.

Дослідження вчених Центрів по контролю і профілактиці захворювань США (CDC) попереджають, що виявлені штами коронавірусу можуть привести до швидкого зростання нових випадків. Мутації викликають занепокоєння, адже прогресують. Як може змінитися хід пандемії COVID-19, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини