Головна Новини Світ Європа Саакашвілі у важкому стані: екс-президент Грузії провідав його у лікарні
commentss НОВИНИ Всі новини

Саакашвілі у важкому стані: екс-президент Грузії провідав його у лікарні

Після погіршення стану здоров’я, Саакашвілі у госпіталі провідав екс-президент Грузії Георгій Маргвелашвілі

28 грудня 2021, 09:43 comments1034
Поділіться публікацією:

Адвокат Михайла Саакашвілі повідомляє про погіршення здоров’я свого клієнта. Окрім епізодів втрати пам’яті, він ще й пережив гіпертонічний криз, дізнавшись про плани перевести його з медичного закладу назад до тюремної лікарні. Після цього стало відомо, що Саакашвілі зміг прийняти відвудувача — четвертого президента Грузії Георгія Маргвелашвілі. Про це повідомляє "Ехо Кавказу".

Саакашвілі у важкому стані: екс-президент Грузії провідав його у лікарні

Саакашвілі пережив гіпертонічний криз. Фото з Facebook

Маргвелашвілі називає Саакашвілі політв’язнем Путіна і вважає, що на тлі політичної кризи у Грузії, всі сторони мають домовитись, заради безпеки країни, та припинити кримінальне переслідування.

"Можливо, ув’язнення Михайла Саакашвілі і не є особистою метою "Грузинської мрії" та його засновника Бідзини Іванішвілі. Єдиний актор, який виграє у цьому процесі і якому навіть не доводиться за це платити – це Росія та Путін," — сказав після трьохгодинної зучтрічі з Саакашвілі Георгій Маргвелашвілі.

Також, учора, 27 грудня, у Тбіліському міському суді відбувся розгляд справи проти Саакашвілі, який пройшов вкотре без його участі. Нагадаємо, експрезидент Грузії, а нині громадянин України, засуджений заочно до шести років ув'язнення у двох кримінальних справах, а нині проходить курс реабілітації у військовому госпіталі в Горі після 50-денного голодування.

Нагадаємо, Михайло Саакашвілі був затриманий 1 жовтня в Тбілісі. Його звинуватили у незаконному перетині державного кордону. Після ув’язнення Саакашвілі розпочав голодування. Це, на думку медиків та оточення екс-президента, підірвало його здоров’я. За висновками лікарів, через це розвинулися судоми, викликані енцефалопатією Верніке — захворювання мозку, внаслідок якого людина може впасти в кому. Лише у військовому госпіталі Саакашвілі вмовили припинити голодування.
Читайте також: Лікарі поставили діагноз Саакашвілі, кажуть, що повернення до в'язниці вкрай небажане



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Assault

28 грудня 2021, 10:01

Голодать полезно, даже рак излечивается, излечился от всех болезней после такого голодания


Новини