Головна Новини Світ Європа Сербія підіймала винищувачі в повітря: в небі зафіксували НЛО
commentss НОВИНИ Всі новини

Сербія підіймала винищувачі в повітря: в небі зафіксували НЛО

Через фіксацію невідомого літального об'єкта в повітряному просторі Сербії, армія країни застосувала винищувачі, щоб наблизитись до НЛО.

31 березня 2024, 10:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Сербські військові зафіксували у повітряному просторі країни невідомий літальний об'єкт на висоті понад п'ять тисяч метрів. Для з'ясування його походження та контролю в небо було піднято винищувачі МіГ-29. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву Міністерства оборони Сербії.

Сербія підіймала винищувачі в повітря: в небі зафіксували НЛО

Військові літаки. Фото з відкритих джерел

Вранці, 30 березня у Сербії стався інцидент, коли радари виявили НЛО над містом Валево на висоті 5,5 тис. км. Для ідентифікації невідомого літального об'єкта сербські війська підняли у повітря два винищувачі та активно стежили за літальним апаратом за допомогою радіолокаційних засобів.

"Під час наведення чергової пари літаків у зону перехоплення ціль була втрачена. Винищувачі продовжили політ і обстежили зону згідно з процедурою з метою уточнення ситуації", — повідомило Міністерство оборони Сербії.

Після додаткового обстеження повітряного простору винищувачами, вони отримали наказ повернутись на базу. Інші ж радари продовжували моніторити повітряний простір Сербії, однак більше не виявили присутність невідомого об'єкта. 

Міноборони Сербії не вказала на можливе походження НЛО на своїй території, а також не зробила припущення про невідомий літальний об'єкт.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Польщі впало НЛО поблизу з російським кордоном. Згодом поліція заявила, що об'єкт має кириличні написи та схожий на метеорологічний апарат. Після обстеження місця падіння об'єкт вивчає польська армія.

Також "Коментарі" писали, що над Кримом місцеві зафіксували непізнані літальні об'єкти. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини