Головна Новини Світ Європа Сербський перевізник ввів нові зручності для росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Сербський перевізник ввів нові зручності для росіян

Сербія вирішила збільшити кількість авіаперельотів до Угорщини, ймовірно, щоб росіянам було легше подорожувати по Європі.

14 березня 2023, 15:20 comments1423
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Поки більшість країн Європи намагається припинити співпрацю з Російською Федерацією, сербський авіаперевізник Air Serbia вирішив покращити умови для власників російських паспортів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Euroactiv.

Сербський перевізник ввів нові зручності для росіян

Сербський перевізник Air Serbia. Фото з відкритих джерел

Країни Європи ввели різні заборони проти Росії через повномасштабне вторгнення, зокрема більшість держав заборонила виконувати прямі рейси до країни-агресорки. Проте така діяльність не стосується одного з останніх союзників Росії в Європі – Сербії. Країна дозволяє виконувати прямі рейси для своїх авіакомпаній до чотирьох міст Росії, а також не проти, аби російським авіакомпаніям здійснювати польоти в середині Сербії.

Тепер перевізник Air Serbia прийняв чергове рішення на користь росіян. Компанія, яка належить Сербії та авіакомпанії Etihad збільшить кількість рейсів між Белградом та Будапештом до 17 на тиждень. Таким чином це допоможе росіянам комфортніше подорожувати по Європі. Саме столиця Угорщини стала відправною точкою для більшості громадян Російської Федерації, які планують подорож по країнах Європейського Союзу попри війну в Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіянка, яка подорожувала в Європі сіла в таксі до українки в Австрії. Жінка описала те, що сталось далі.

Також "Коментарі" писали про те, що росіяни легко отримують шенгенські візи. Деякі країни Європи зупинили видачу віз, але як мінімум три лояльні країни до Кремля продовжують їх безперешкодно видавати для громадян Росії, які йдуть на відпочинок у Європу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини