Головна Новини Світ Європа Шторм Алекс у Франції та Італії: кількість жертв зростає
commentss НОВИНИ Всі новини

Шторм Алекс у Франції та Італії: кількість жертв зростає

В Італії та Франції шторм пошкодив десятки будинків

4 жовтня 2020, 22:22
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 4 жовтня, в районі кордону між Францією та Італією, недалеко від Ніцци, були знайдені сім тіл. Про це повідомляє Reuters.

Шторм Алекс у Франції та Італії: кількість жертв зростає

П'ять тіл було виявлено на північному заході Італії, в тому числі чотири викинуті на берег між містами Вентімілья і Санто-Стефано-аль-Маре, недалеко від французького кордону. Ще двоє були знайдені у Франції, в тому числі вівчарка, знайдена італійською пошуково-рятувальною командою. Друге тіло було знайдене в автомобілі, який був змитий повінню в селі Сен-Мартен-Везюбі.

Таким чином, число жертв шторму зросло до дев'яти. Люди були знайдені мертвими після того, як в п'ятницю прикордонний район потрапив під шторм "Алекс". Французькі пожежники заявили, що ще 21 людина зникла безвісти, вісім з них, як відомо, зникли під час шторму.

Негода завдала збитків на мільйони євро: в Італії знесло кілька автомобільних мостів, а вулиці деяких міст завалило сміттям і брудом, а на вулицях лежали десятки перевернутих автомобілів.

Офіційні особи регіону П'ємонт повідомили про рекордні 630 мм опадів всього за 24 години в Самбугетто, недалеко від Швейцарії, що становить більш ніж половину середньорічної кількості опадів.

У П'ємонті триповерховий будинок знесло з фундаменту і викинуло в річку. У сусідньому селі Танара повінь зруйнувала місцеве кладовище, змив десятки могил.

У Франції майже 1000 пожежники були покликані в район Приморських Альп для пошуку зниклих безвісти та відновлення зв'язку. Понад два десятки початкових і середніх шкіл в цьому районі закриті до подальшого повідомлення, повідомила місцева влада.

Шторм Алекс у Франції та Італії: кількість жертв зростає - фото 2
Шторм Алекс у Франції та Італії: кількість жертв зростає - фото 3
Шторм Алекс у Франції та Італії: кількість жертв зростає - фото 4
Шторм Алекс у Франції та Італії: кількість жертв зростає - фото 5
Шторм Алекс у Франції та Італії: кількість жертв зростає - фото 6

Раніше "Коментарі" писали, що синоптики зробили штормове попередження на жовтень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини