Головна Новини Світ Європа Ситуація з коронавірусом у країнах Європи - огляд
commentss НОВИНИ Всі новини

Ситуація з коронавірусом у країнах Європи - огляд

В деяких країнах Європи спостерігається спад темпів поширення COVID-19

27 листопада 2020, 11:10 comments1106
Поділіться публікацією:

Загальна ситуація з COVID-19 в Європі стає стабільнішою. Відтак спад темпів поширення коронавірусу спостерігається у Великій Британії та Франції.

Ситуація з коронавірусом у країнах Європи - огляд

Фото: Вечірній Гродно

Згідно з урядовими даними, в Британії за останній тиждень діагностували 121 тис. 306 інфікованих. Це на 25% нижче, ніж за попередній тиждень.

Крім того, за останні 24 години померли 498 хворих. Нагадаємо, що напередодні в країні був зафіксований рекордний показник — 696 летальних випадків. Сприяє зниженню заражень загальнонаціональний локдаун, який має закінчитися 2 грудня.

Попри стабілізацію ситуації, головний санітарний лікар Британії Кріс Вітті рекомендує обмежити різдвяні святкування.

Франція також оголосила локдаун, який триває четвертий тиждень. У зв’язку з цим в країні спостерігається спад добового приросту випадків зараження. За останню добу — 13 тис. 563 випадки. Напередодні цей показник був вищим на 3 тисячі.

Зменшується кількість людей з тяжким перебігом хвороби, які потребують госпіталізації.

Загалом, понад 158 тис. французів перехворіли на коронавірус.

Кардинально інша ситуація в Італії. Там за добу зафіксували 29 тис. випадків зараження та 822 смерті. Найбільш постраждалим районом країни залишається Ломбардія з 5 тис. 697 нових випадків COVID-19.

Італійські ЗМІ наголошують, що попри погіршення ситуації з кількістю заражень, зменшується кількість госпіталізованих осіб. Відтак хвороба в італійців протікає спокійніше.

Італія посіла восьме місце у світі із захворюваності й шосте за кількістю смертей.

Погіршення ситуації зафіксували й у Хорватії. З цієї причини влада планує закрити до новорічних свят бари та ресторани. Під забороною опиняться весільні церемонії.

Греція продовжуватиме загальнонаціональний локдаун до 7 грудня. Поки кількість заражених там різко зростає. У палатах інтенсивної терапії перебувають 600 пацієнтів. Для країни це майже повна завантаженість.

Також сайт "Коментарі" рекомендує прочитати, як коронавірус впливає на психіку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини