Головна Новини Світ Європа Стало відомо про смерть від коронавірусу ще однієї відомої особистості
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо про смерть від коронавірусу ще однієї відомої особистості

Главі Сербського Патріархату було 90 років

19 листопада 2020, 15:58
Поділіться публікацією:

Стало відомо про смерть в результаті ускладнень, викликаних коронавірусною хворобою, ще однієї відомої особистості. Сьогодні, 19 листопада, помер патріарх Сербський Іриней, який довгий час знаходився в стаціонарі Військово-медичної академії столиці Сербії Белграді під наглядом медиків.

Стало відомо про смерть від коронавірусу ще однієї відомої особистості

Патріарх був госпіталізований ще на початку поточного місяця, його здоров'я не викликало побоювань лікарів, він готувався незабаром до виписки, але сьогодні його стан різко погіршився, що призвело до летального результату, попри всі реанімаційні заходи.

Раніше "Коментарі" писали про те, що колишній Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет заявив, що Константинопольський патріархат спочатку шукав вигоди при даруванні томосу Україні. Платою за нього стали закордонні парафії Української православної церкви Київського Патріархату, які згідно з умовами автокефалії перейшли під керівництво Стамбула. Представники Київського Патріархату також звинуватили Міністерство культури у фальсифікації інформації при ліквідації Української православної церкви Київського Патріархату і заявили, що вони не поступляться жодного храму і будуть боротися за своє законне існування.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини