Головна Новини Світ Європа Суцільний сором. У річницю підриву Каховської ГЕС ООН привітала з днем російської мови
commentss НОВИНИ Всі новини

Суцільний сором. У річницю підриву Каховської ГЕС ООН привітала з днем російської мови

ООН знову осоромилася, оприлюднивши привітання з днем російської мови

7 червня 2024, 00:20
Поділіться публікацією:

У першу річницю підриву окупантами Каховської гідроелектростанції ООН опублікувала привітання з днем російської мови.

Суцільний сором. У річницю підриву Каховської ГЕС ООН привітала з днем російської мови

ООН пробила чергове "дно". Фото з відкритих джерел

На відповідний курйоз у виконанні авторитетної міжнародної організації звернув увагу заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін.

"Вся активність ООН — якийсь суцільний сором. Небажання розслідувати теракт в Оленівці, ігнорування фактів викрадення українських дітей росіянами, а замість адекватної реакції на підрив Каховського водосховища — за рік після трагедії вони вітають з днем російської мови", — обурився Максим Жорін.

Суцільний сором. У річницю підриву Каховської ГЕС ООН привітала з днем російської мови  - фото 2

Військовослужбовець вважає, що міжнародні організації на кшталт ООН абсолютно неспроможні реагувати на виклики нового часу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Росія може відповісти на постачання Україні далекобійної зброї в Україну поставками до ворогів НАТО своєї зброї, заявив російський диктатор Володимир Путін. Він наголосив, що оскільки удари по Росії за участю країн Заходу нібито означають їхню пряму війну проти РФ, то Москва буде реагувати на це.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що у порівнянні із довоєнним періодом в Україні на 27% скоротилася робоча сила, пише видання Bloomberg. Середня зарплата в Україні вже скоро перевищить довоєнний рівень, оскільки інакше підприємствам буде важко утримувати робітників. Видання наголошує, що багато українських чоловіків звільнилися з роботи та знайшли щось поблизу будинку, оскільки не бажають влаштовуватися у великі підприємства, щоби не зустрітися з представниками ТЦК.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини