Головна Новини Світ Європа Трагічно загинув відомий боксер-чемпіон (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Трагічно загинув відомий боксер-чемпіон (ФОТО)

Василь Білоус неодноразово ставав чемпіоном Молдови

1 вересня 2021, 14:03
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Молдові загинув відомий боксер. Про це повідомляє видання Факти.

Трагічно загинув відомий боксер-чемпіон (ФОТО)

Василь Білоус. Фото из открытых источников.

Як стало відомо, молдавський боксер-чепміон Василь Білоус загинув в результаті ДТП. За інформацією правоохоронних органів, спортсмен не впорався з керуванням свого легкового автомобіля і врізався будівлю монастиря в селі Каларашовка, яке знаходиться за 240 кілометрів від столиці Молдови.

У Мережі з'явилися фотографії з місця події. На них можна помітити, що удар при зіткненні був настільки сильним, що передня частина автомобіля склалася гармошкою.

Трагічно загинув відомий боксер-чемпіон (ФОТО) - фото 2

Фото: Факти.

Для довідки: Василь Білоус неодноразово ставав чемпіоном Молдови. У 2012 році став першим боксером своєї країни, якому вдалося стати володарем олімпійської ліцензії і виступити на Іграх в Лондоні. У 2017-му завоював "бронзу" чемпіонату Європи, що проходив в Харкові.

27 серпня Василь Білоус зазначив свій 33 день народження.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що зірка російського серіалу "Кухня" помер прямо на сцені. Діланян не дожив кілька тижнів до свого 60-річного ювілею. День народження чоловік мав би відсвяткувати 9 вересня. Артура Діланяна підвело власне серце — воно зупинилося посеред вистави в театрі. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що голлівудська актриса Шерон Стоун поділилася з передплатниками трагічною новиною. У неї помер 11-місячний племінник. Дитина померла в медичному закладі від відмови всіх внутрішніх органів. На пам'ять про хлопчика зірка "Основного інстинкту" опублікувала в соціальній мережі ніжне відео. Детальніше про це читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини