Головна Новини Світ Європа У бельгійській церкві під час ремонту знайшли послання для людства - ФОТО
commentss НОВИНИ Всі новини

У бельгійській церкві під час ремонту знайшли послання для людства - ФОТО

Послання з минулого залишили люди, які пережили дві світові війни

29 жовтня 2020, 12:28 comments1910
Поділіться публікацією:

У старовинній церкві бельгійського міста Антверпер виявили послання з минулого. Лист пролежав в архітектурному елементі на стелі майже сторіччя. Про знахідку повідомили на офіційній сторінці міста в Instagram.

У бельгійській церкві під час ремонту знайшли послання для людства - ФОТО

Послання з бельгійської церкви. Фото: instagram.com/stad_antwerpen

Лист з минулого випадково виявили робітники під час ремонту. Коли вони почали приводити до ладу стелю, в одному з елементів кам'яного орнаменту помітили сірникову коробку. У ній виявилася зворушлива записка.

"Коли цю стелю будуть фарбувати знову, нас вже не буде в живих. Ми змушені сказати нащадкам, що ми не були щасливі на цій землі. Нам довелося пережити дві світові війни. Ми працюємо на голодний шлунок і змушені віддавати останній цент, щоб отримати хоч трохи їжі", — йдеться в посланні.

Далі автори записки залишили коротку пораду для нащадків.

"Протягом усього життя дбайте про те, щоб удома завжди були запаси їжі: кава, рис, борошно, зерно, пшениця, тютюн. Це врятує вам життя. Насолоджуйтесь життям. Одружуйтесь. А ті, хто вже одружений, завжди повертайтеся додому. До зустрічі, хлопці", — написали автори послання.

Оскільки послання було підписане, незабаром вдалося з'ясувати, хто його залишив. Виявилося, що лист нащадкам написали в 1941 році маляри, які фарбували в той час цю церкву — Джул Гізелінк, Джон Янссен, Юл Ван Хемелдонк і Луї Шантрейн.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що спільний лист Ван Гога і Гогена пішов з молотка більш ніж за 200 тисяч доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини