Головна Новини Світ Європа У Білорусі спалахнула пожежа на території нафтозаводу (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білорусі спалахнула пожежа на території нафтозаводу (ВІДЕО)

На території заводу стався вихід дизельного палива

29 вересня 2021, 10:18
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








У Білорусі на нафтозаводі спалахнула пожежа. Про це повідомляє видання "Кореспондент".

У Білорусі спалахнула пожежа на території нафтозаводу (ВІДЕО)

Пожежа на нафтозаводі. Фото: mchs.gov.by

Як стало відомо, інцидент стався вчора, 28 вересня в білоруському місті Новополоцьк, що у Вітебській області. Повідомляється, що на нафтозаводі Нафтан сталося загоряння.

На місце події поспішили співробітники пожежної служби.

За інформацією МНС республіки, при запуску установки сповільненого коксування на території заводу стався вихід дизельного палива з подальшим його загорянням. Спалахнула на позначці 3 метри.

Вогонь вдалося локалізувати і повністю ліквідувати. Гасінням загоряння займалися 58 пожежників. Було задіяно 15 одиниць спецтехніки.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Росії пішохідний міст впав на проїжджаючі автомобілі. Згідно з попередніми даними, споруда завалилася після того, як її зачепив водій самоскида своїм кузовом. Конструкція впала на два транспортних засоби. В результаті події загинули дві людини у двох автомобілях. На місце прибули поліціянти і співробітники рятувальної служби. Встановлюються всі обставини трагедії. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що у Швеції стався вибух у багатоповерхівці. Після вибуху виникла пожежа. Дим вкрив кілька під'їздів. Вибухом виявилися пошкоджені кілька квартир і сходових прольотів будівлі. Деякі мешканці вибиралися з вікон. Прибулі на місце інциденту рятувальники провели евакуацію. В результаті події постраждали десятки людей. Причина вибуху встановлюється. Детальніше про це читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини