Головна Новини Світ Європа У Болгарії полум'я охопило будинок для людей похилого віку: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Болгарії полум'я охопило будинок для людей похилого віку: є загиблі

У болгарському місті Верна загинули дев'ятеро людей

23 листопада 2021, 14:20
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Болгарії під час пожежі загинули люди. Про це пише видання "Кореспондент".

У Болгарії полум'я охопило будинок для людей похилого віку: є загиблі

Пожежа. Ілюстрація з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент стався вчора, 22 листопада, у болгарському місті Верна. Повідомляється, що у будинку для літніх людей виникло загоряння. У момент трагедії у будівлі перебувало понад 50 людей.

Співробітники пожежної служби, які прибули на місце подій, встановили, що горить дерев'яний дах будинку. На цей момент він був вже весь охоплений полум'ям.

Рятувальники почали швидко виводити людей із палаючої будівлі, проте дев'ятеро людей загинули. Пожежу вдалося повністю ліквідувати.

На цей момент розпочато розслідування, яке встановить точну причину займання.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що на автодорозі у Болгарії сталася смертельна автокатастрофа. Пасажирський автобус спалахнув після зіткнення. Вогонь повністю охопив транспортний засіб, у якому перебувало 52 особи. Від отриманих травм померло 45 громадян. На місце подій прибули медики, які надали допомогу потерпілим та доправили їх до лікарні. Наразі постраждалі перебувають у тяжкому стані.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що мешканцям іспанського острова Ла-Пальма наказали не залишати свої домівки через активність вулкана. Річ у тому, що новий потік розжареної лави зміг досягти вод Атлантичного океану. Через зіткнення вулканічної породи з водою почали утворюватися токсичні хмари. Сильний вітер розніс їх територією острова. У повітрі фіксують високу концентрацію діоксиду сірки. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини