Головна Новини Світ Європа У Чорному морі на міні підірвався нафтовий танкер
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чорному морі на міні підірвався нафтовий танкер

У Чорному морі знову підірвалось судно на міні

16 жовтня 2023, 19:47
Поділіться публікацією:

15 жовтня біля берегів Румунії в Чорному морі нафтовий танкер під прапором Ліберії підірвався на міні. Про це повідомляє Sky News.  

 У Чорному морі на міні підірвався нафтовий танкер

На міні підірвався нафтовий танкер біля Румунії (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що танкер Ali Najafov зазнав невеликих пошкоджень внаслідок вчорашнього інциденту. Також повідомляється, що екіпаж судна не постраждав.

За словами очільника консалтингової компанії Bosphorus Observer Йорука Ісіка, танкер у цей час знаходився біля каналу Суліна.

Стало відомо, що це вже друге судно цього місяця, що підірвалося на морській міні в морі.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про вибух на вантажному судні поблизу РумуніїРумунська влада повідомила, що вранці 20 вересня стався вибух на вантажному судні у Чорному морі поблизу портового міста Суліна. Ймовірно, корабель натрапив на міну. 

На повідомлення про вибух Румунія відправила на місце інциденту тральщик та водолазів. Служби надзвичайних ситуацій евакуювали 12 осіб з пошкодженого корабля.

Екіпаж судна заявив, що вибух міг статись через морську міну часів Другої світової війни. Влада Румунії поки не підтвердила причину вибуху.

Відомо, що війна в Україні спричинила значні ризики у чорноморському регіоні. На території Румунії знаходили російські безпілотники. Крім того, поблизу курортного селища в Болгарії виявили російський дрон з вибуховим зарядом, що перебував у водах Чорного моря.
 
країна НАТО заявила про порушення свого повітряного простору російським дроном. Безпілотники РФ вчергове виявили на території Румунії. Президент країни Клаус Йоганіс заявив, що це "непристойне порушення".
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини