Головна Новини Світ Європа У Данії для дітей зняли мультфільм про людину з найдовшим пенісом у світі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Данії для дітей зняли мультфільм про людину з найдовшим пенісом у світі (ВІДЕО)

Всупереч багатьом критикам телевізійне шоу продовжать показувати і в лютому

6 січня 2021, 19:55 comments2905
Поділіться публікацією:








У суботу, 2 січня, на датському телебаченні відбулася прем'єра дитячого мультфільму "John Dillermand". Головним героєм історії є чоловік Джон, у якого найдовший у світі пеніс. Про реакцію глядачів повідомляє місцеве видання RTL Today.

У Данії для дітей зняли мультфільм про людину з найдовшим пенісом у світі (ВІДЕО)

Знайомтеся, Джон Діллерманд і його "чоловіча гідність". Кадр із мультфільму

Анімаційну історію представили аудиторії на телеканалі DR Ramasjang. В основі сюжету — розповідь про Джона Діллерманде, який "нічого не може вдіяти" зі своїм пенісом, який є найдовшим у світі.

Цікаво, що цільовою аудиторією шоу є діти від чотирьох до восьми років. Саме тому більш дорослі представники громадськості вельми неоднозначно зустріли таку мультиплікаційну прем'єру.

Що ж Джон Діллерманд робить на екрані? Він використовує свої геніталії в різних повсякденних справах — на прогулянці з собакою, для підняття сусідського прапора або стрибків у висоту і навіть для крадіжки смачного морозива.

З урахуванням того, що мультфільм все ж розрахований на дітей, пеніс Діллерманда "одягнений", як і сам головний герой, у смугастий комбінезон.

Глава телеканалу Мортен Сков Хансен заявив, що анімаційне шоу не збираються знімати з виробництва. Більш того, він вважає, що телеісторія допоможе дітям правильно розвиватися у сексуальному плані.

Щоправда, деякі стурбовані глядачі не поділяють думки Хансена. Дехто називає мультфільм "відверто порнографічним", незважаючи на відсутність оголення. Окрема категорія батьків переживає, що їхні діти після перегляду "John Dillermand" можуть вирішити, що є нормальним оголювати геніталії прилюдно. Втім, водночас залишаються і ті, хто сприймає анімаційну стрічку виключно через призму карикатурності і з задоволенням приєднуються до дітей в перегляді.

В Україні теж створюють мультфільми, тільки не настільки екстравагантні. Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Мережі з'явився тизер нової анімаційної стрічки "Віктор_Робот", що вийде на великих екранах навесні 2021 року.

А поки низка зимових свят ще не закінчилася, можна ознайомитися з добіркою кращих різдвяних мультфільмів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Тато

7 січня 2021, 02:20

Полный дегенератизм. Так опошлить применение члена могли только пидары-ЛГБТ-шники,...


Новини