Головна Новини Світ Європа У Фінляндії - спалах коронавірусу після повернення вболівальників з Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

У Фінляндії - спалах коронавірусу після повернення вболівальників з Росії

В країні заявили, що хворих може бути значно більше

29 червня 2021, 08:08
Поділіться публікацією:

У країні після повернення футбольних фанів з Росії виявили більше хворих на коронавірус. До того у Санкт-Петербурзі відбувся футбольний матч Євро-2020. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

У Фінляндії - спалах коронавірусу після повернення вболівальників з Росії

Національна збірна Фінляндії (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що керівник Інституту охорони здоров’я та суспільного добробуту країни Міка Сальмінен заявив, що на даний час зафіксовано понад 120 випадків коронавірусної інфекції серед вболівальників, які повернулися з Росії. Крім того, фахівець переконаний, що кількість хворих на ковід буде тільки зростати. Він звернувся до усіх, хто повернувся із Санкт-Петербурга з проханням пройти тест на коронавірус.

16 та 21 червня у місті "білих ночей" відбулися два футбольних матчі Фінляндії та Бельгії проти Росії. Підтримати свою команду приїхали близько двох тисяч фінів.

Через повернення вболівальників додому 22 червня на кордоні Росії з Фінляндією виникли довжелезні черги автобусів. Через це їм дозволили пройти тестування вдома, а не на кордоні. 

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" повідомляв своїм читачам про те, що футбольний матч між Фінляндією та Данією зупинили. Після сорока хвилин спортивної зустрічі стався неприємний інцидент. За інформацією ЗМІ, півзахисникові Данії Крістіану Еріксену стало погано, і він впав просто на полі. Відзначається, що ніяких зіткнень з іншими гравцями у футболіста не було. Кризовий момент стався під час того, коли Еріксену подавали м'яч, який вилетів за межі ігрового поля. На відео чітко видно, що у спортсмена підкошуються коліна, і він, не втримавшись, летить на газон.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини