Головна Новини Світ Європа У Греції будуть штрафувати нещеплених пенсіонерів: скільки платитимуть невакциновані люди
commentss НОВИНИ Всі новини

У Греції будуть штрафувати нещеплених пенсіонерів: скільки платитимуть невакциновані люди

Кожен громадян, який не зробить щеплення, буде кожного місяця платити 100 євро штрафу

19 січня 2022, 21:45
Поділіться публікацією:

Нещеплені люди старше 60 років будуть оштрафовані щомісяця на 100 євро. З понеділка (штраф за січень складе 50 євро) як спосіб підвищити рівень щеплень і послабити тиск на систему охорони здоров'я країни, пише Еkathimerini.

У Греції будуть штрафувати нещеплених пенсіонерів: скільки платитимуть невакциновані люди

Невакциновані люди будуть щомісяця плати штрафи (фото з відкритих джерел)

Згідно з урядовими джерелами, 90 відсотків людей старше 60 років були вакциновані або записалися на прийом для вакцинації. За оцінками, 300 000 людей будуть покарані штрафом.

Медичні працівники, які не отримали щеплення від Covid-19, були відсторонені від роботи і стикаються з перспективою звільнення, якщо вони не будуть дотримуватися правил вакцинації.

Деякі урядовці виступають за розширення обов'язкової вакцинації людей у віці 50-59 років, але такого рішення поки не прийнято.

Нещодавно в Греції було зареєстровано ще 95 смертей, пов'язаних з Covid. Число пацієнтів, що знаходяться на апаратах штучної вентиляції легенів, склало 680 осіб.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Греції єпископ, який виступав проти щеплень, помер від Covid-19.Митрополит Косма був активним противником вакцинації та носіння масок.Священнослужитель місяць боровся з вірусом. Єпископа доправлено в лікарню в Агрініо 1 грудня з інфекцією Covid-19, а потім його перевели в палату інтенсивної терапії в столичній лікарні Евангелісмос. У 2020 році під час проповіді він накинувся на тих, хто не хотів відвідувати переповнену церкву, назвавши їх "невірними". Минулого року він був викликаний Священним Синодом для пояснення свого "непослуху і неповаги до одноголосного рішення колегіального органу Елладської церкви" щодо заходів з охорони здоров'я від коронавірусу в період Великодня. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини