Головна Новини Світ Європа У Греції сильні лісові пожежі наблизилися до столиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Греції сильні лісові пожежі наблизилися до столиці

Пожежі поширюються з великою швидкістю

27 липня 2021, 19:49
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Греції продовжують горіти ліси. Про це повідомляє видання "Ekathimerini".

У Греції сильні лісові пожежі наблизилися до столиці

Лісові пожежі в Греції. Фото: InTime News

Повідомляється, що в Греції з великою швидкістю поширюються лісові пожежі. Стихія вже почала загрожувати жителям передмість столиці країни.

Громадяни проживають на території східної частини Аттики отримали екстрені SMS-повідомлення від рятувальної служби. У селищі під назвою Галини була проведена евакуація населення. В цей час полум'я вже наближається до міста Діонісоса.

Представники пожежної служби заявляють, що їх співробітники роблять все можливе для ліквідації пожежі поки він не дістався до будинків селища Галини в Стаматов. Однак сильний вітер ускладнює цю задачу.

Відомо, що для гасіння пожеж задіяні півтори тисячі співробітників пожежної служби, вертольоти та літаки.

У Мережі з'явилися фотографії з місця подій.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Італію охопили сильні лісові пожежі. Вони відбуваються на острові Сардинія і Сицилія, також загоряння утворилися на гірських хребтах Сікане і в Алкамо. Фахівці називають збиток від стихії величезним. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже інформував про те, що західні штати США були охоплені сильними лісовими пожежами. Влада евакуює людей з небезпечних районів. Через аномально високу температуру повітря рослини спалахують практично моментально. Для боротьби зі стихією було залучено тисячі співробітників рятувальної служби. Евакуйованим надають тимчасове житло. Детальніше про це читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини