Головна Новини Світ Європа У Греції стався землетрус: поштовхи відчувалися на великій території
commentss НОВИНИ Всі новини

У Греції стався землетрус: поштовхи відчувалися на великій території

Південь Греції тряс землетрус магнітудою 5,4 бала

19 грудня 2021, 18:25
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Греції стався землетрус. Про це пише видання УНІАН.

У Греції стався землетрус: поштовхи відчувалися на великій території

Землетрус. Фото: Pixabay

Учора, 18 грудня, південь Греції сколихнув землетрус. За даними фахівців магнітуда підземних поштовхів досягала 5,4 бала за шкалою Ріхтера.

Повідомляється, що стихія розбушувалася рано-вранці у морі між півостровом Пелопоннес і островом Крит. Осередок землетрусу залягав на глибині понад 50 кілометрів.

Сейсмічну активність могли відчувати від столиці до острова Крит. Зазначається, що через велику глибину залягання підземних поштовхів вони відчувалися на ширшій території.

За словами одного зі свідків, землетрус мав тривалість близько п'яти секунд.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що на Філіппіни насувається потужний тайфун. Через негоду тисячі місцевих жителів були змушені залишити свої будинки та евакуюватися у безпечні райони. Фахівці підвищили тайфун до шторму четвертої категорії. У деяких місцях швидкість поривів вітру перевищує 200 кілометрів на годину. Одна з провінцій країни вже почала страждати від стихії. Там почався сильний дощ і вітер. Докладніше про це читайте у нашій статті. 

Також сайт "Коментарі" писав про те, що через сильний вітер у кількох американських штатах почалася пильна буря. Під час неї утворилася гігантська стіна з пилюки, яка накрила кілька населених пунктів. Під час негоди почали виникати проблеми з електроенергією. В одному зі штатів без світла залишилося понад сто тисяч будівель. Як зазначають вчені, таке погодне явище не є характерним для цього регіону. Докладно про це читайте у нашому матеріалі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини