Головна Новини Світ Європа У Грузії назвали умову приєднання до санкцій проти РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Грузії назвали умову приєднання до санкцій проти РФ

У партії влади Грузії готові обговорювати запровадження антиросійських санкцій після того, як Грузія стане членом ЄС

30 травня 2023, 15:00
Поділіться публікацією:

У керівній партії Грузії "Грузинська мрія" заявили, що не бачать зобов'язання приєднуватися до санкцій Євросоюзу проти Росії, доки самі не є членами ЄС. Як передає портал "Коментарі", про це заявив генеральний секретар політсили та мер Тбілісі Каха Каладзе, пише "Грузія Online".

У Грузії назвали умову приєднання до санкцій проти РФ

Мер Тбілісі Каха Каладзе. Фото: з відкритих джерел

За словами Каладзе, Грузія справді не запровадила санкції, які запровадив ЄС. Щодо доцільності авіасполучення з Росією, то це питання можна буде обговорювати після того, як Грузія стане членом Євросоюзу.

"Грузія поки що не є членом ЄС. Ми незалежна, суверенна країна, яка прагне до Європи і бажає євроінтеграції. Коли ми матимемо статус, і ми станемо країною-членом Євросоюзу, звичайно, будемо приймати рішення, які відповідають спільним інтересам", – пояснив. грузинський політик.

Варто зазначити, напередодні речник парламенту Грузії Шалва Папуашвілі знайшов пояснення зближення з Росією.

Варто нагадати, що у травні Грузія, яка не підтримала санкції проти РФ у зв'язку з повномасштабним вторгненням в Україну, відновила пряме авіасполучення з Росією.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Грузії Саломе Зурабішвілі вважає ініціативу Кремля скасувати візовий режим для грузинських громадян та відновити авіасполучення між РФ та Грузією "російською провокацією". А підтримка цього рішення проросійським урядом Грузії вже викликала протести в країні. Що відбувається зараз у Грузії та навколо Грузії? Навіщо Кремль саме зараз наважився на такий крок? До чого все це може призвести? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.apsny.ge/
comments

Обговорення


Новини