Головна Новини Світ Європа У курортній Туреччині розповіли, скільки у них активних носіїв коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

У курортній Туреччині розповіли, скільки у них активних носіїв коронавірусу

У Туреччині, яка відкрила свої кордони для туристів, кількість випадків коронавірусу перевищила 250 000 осіб

18 серпня 2020, 16:04 comments1044
Поділіться публікацією:

Міністр охорони здоров'я Туреччини Фахреттін Коджа у своєму "Твіттері" закликав ООН ввести комендантську годину в усьому світі. На думку чиновника, ці заходи допоможуть і жити з пандемією, і боротися з нею.

У курортній Туреччині розповіли, скільки у них активних носіїв коронавірусу

Відзначимо, що в Туреччині, яка відкрила свої кордони для туристів, кількість випадків коронавірусу перевищила 250 000 осіб. Більш того, зараз, згідно з даними Фехреттіна Коджа, в Туреччині перебуває 12 575 активних носіїв.  

"Більшість нових пацієнтів легко видужують. Але поширення вірусу та труднощі його лікування збільшують кількість важких пацієнтів", — зазначив політик.

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров'я Туреччини прокоментував інформацію Reuters і місцевої асоціації медпрацівників щодо того, що лікарні в курортній країні переповнені пацієнтами з COVID-19. Зокрема, в Анкарі та Газіантепі нібито вже немає місць у відділеннях інтенсивної терапії та відділеннях екстреної допомоги лікарень, які приймають пацієнтів з COVID-19. Медики також говорять, що пацієнтів з пневмонією вони змушені відправляти додому. Однак глава МОЗ Туреччини Фахреттін Коджа заявив, що інформація не відповідає дійсності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини