Головна Новини Світ Європа У Лондонському театрі виступив український балет
commentss НОВИНИ Всі новини

У Лондонському театрі виступив український балет

Зібрав на одній сцені українських талановитих артистів балету Іван Путров

16 вересня 2021, 20:55
Поділіться публікацією:

У Лондонському театрі виступив український балет

Українці виступили в Лондоні, фото з відкритих джерел

Історична подія трапилася у столиці Великобританії. На сцені відомого театру Лондона, що має назву Sadler's Wells виступили солісти балету Національної опери України та українські артисти балету, яких знають в Європі та США. Про це повідомляє ВВС Україна.

На сцені виступили українські балерини, які раніше виступали в Європі. Зібрав українських талановитих артистів балету Іван Путров — заслужений артист України, провідний артист лондонського Королівського балету.

"Я мешкаю у Лондоні, але ж я українець. Я завжди хотів привезти українців й зробити тут вечір танцю. Показати що в нас є. Є зірки-українці по всьому світу", — зазначив Іван.

На сцені Лондона українці виконали уривки з класичних балетів та сучасні постановки разом з колегами-англійцями.

За словами артиста балету Національної опери України Максима Білокриницького, британці танцюють більш холодно, акуратно, стримано, ніж українці, які все таки танцюють з душею.

Одна з балерин, яка виступала в Лондоні, зараз живе в США. Крістіна Шевченко, приїхала до Нью-Йорку в дитинстві та почала там займатися балетом. Згодом дівчина з Одеси стала примою американського театру балету.

"Мати все ще готує українські страви. Ми живемо як українці, зберігаємо традиції, але приїзд в Америку був сильний викликом. Я мала постійно працювати, аби довести, що я щось можу", — говорить Крістіна.

Як повідомляв портал "Коментарі", блогерша розкрила секрет ідеального тіла в соцмережах. Популярна в Лондоні блогерша продемонструвала спеціальні пози на власному прикладі, які її колеги застосовують для фото в соціальних мережах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини