Головна Новини Світ Європа У Мінську збирається Майдан
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мінську збирається Майдан

У центрі Мінська люди будують барикади зі сміттєвих баків, їх оточили спецзагони силовиків

9 серпня 2020, 23:55 comments1019
Поділіться публікацією:

У Мінську збирається Майдан

Після озвучених екзит-пол результатів виборів в Білорусі, згідно з якими Олександр Лукашенко знову став президентом країни , в Мінську на пр-т Машерова зібралися сотні протестувальників і люди продовжують прибувати. Про це повідомляє телеграм-канал "Onliner".

Згідно з інформацією, люди викотили на вулицю великі сміттєві баки в якості щитів.

Також в режимі онлайн, інформатори вказують, що на Машерова прибуло підкріплення ОМОНу. Техніка потроху рухається в бік людей. Для розгону використовується вода і світлошумові гранати. Протестуючі розбігаються.


Зараз в хід пішли водомети, які спрямовані на розгін протестуючих. Деякі учасники нічного протесту вступили в фізичне протистояння з силовиками.

Світлана Тихановська заявила, що не готова визнати поразку, оскільки результати виборів явно фальсифіковані і є антинародними.

Білоруські ЗМІ відзначають, що стихійні мітинги проти перемоги Лукашенка збираються і в інших містах.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що літак сім'ї Олександра Лукашенка оперативно покинув Білорусь і попрямував до Туреччини. За попередніми даними, це може означати, що влада Білорусі реально приймають загрозу масових протестів після перемоги президента, який править в Білорусі 26 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини